Angažujte noge za veće zadovoljstvo

Iskoristite noge u krevetu na najbolji mogući način

Želite da poboljšate seksualno zadovoljstvo? Ovde možete saznati kako. Jednostavnije je nego što mislite.
Škola sexa
06:02h
Foto: Shutterstock

Super raširene makaze

 

U pozi makaza, umesto da jednostavno pustite da vaše noge leže preko njegovih, podignite jednu nogu i pridržite je rukama. Tako ćete raširiti i učiniti osetljivijom V-zonu i intenzivnije ćete osetiti sve što on radi.

 

Seksi stisak

 

Kada je on gore, skupite noge tako da namestite da njegov penis tačno dodiruje vaš klitoris.

 

Koleno u vis

 

Podigni jedno koleno na grudi tokom misionarske poze i tako mu pomozite da pogodi vašu g-tačku. Eksperimentišite sa jednom nogom, a onda i sa drugom da biste aktivirali različite nervne završetke.

 

Seksi most

 

Lezite na leđa, spustite stopala na krevet i podignite kukove tako da budete u pozi mosta pre nego što uđe u vas. Ova poza proširuje obim vaših pokreta pa možete da ga usmeravate kako god poželite.

 

Još jedan obrt: Postavite svoje telo tako da vam je glava okrenuta ka kraju kreveta, a noge stavite na uzglavlje ili ih naslonite na zid iza kreveta i tako se podignite u most.

 

On je uhvaćen

 

Unesite više užitka u seks dok stojite uza zid tako što ćeš provući jednu nogu oko njegove butine. To će vam pomoći da ga preciznije usmerite na svoju g-tačku.

 

Ples u krilu

 

Ovo je popularna tehnika igranja u krilu zbog efekta trenja koji će ga raspametiti. Postavite ga da sedne na stolicu, gledajte ga u lice i postavite svoje ruke na naslon stolice. Opkoračite jednu njegovu nogu trljajući njegovu unutrašnju stranu butine svojom.

 

Raširite ih

 

U pozi kučeta, raširite što više noge i priuštite mu odličnan pogled i poboljšani osećaj.

 

Otvoreni poziv

 

Jednostavan čin širenja nogu dok on gleda može biti veoma moćan - uhvatite njegov pogled, a onda polako raširite noge. Čak i ako to radite kada ste potpuno obučeni, to je seksi signal koji će ga potpuno privući.

 

Prekrstite noge

 

Lezite na leđa i podignite kolena na grudi i onda prekrstite noge u člancima. Kada uđe u vas, pritisnite stopalima njegove grudi. To stvara mnogo prisniji osećaj.

 

S&M igre

 

Skupite čvrsto noge pre nego što uđe u vas i naterajte ga da ih razdvoji da biste u njemu stvorili osećaj kako vas mora imati odmah.

 

Ledeno-vruće

 

Kada je vreo letnji dan, stanite ispred njega u kupaćem kostimu ili kratkom šorcu i polako povlačite kockicu leda od članka prema gore puštajući da se topi i kaplje po vama.

 

Leptir

 

Sedite na stolicu i raširite noge tako što ćete ih staviti na naslone za ruku pre nego što uđe u vas.

 

Pop zvezda

 

Staro ali dobro: stavite svoje noge na njegova ramena kada je on gore. Položaj velikih stimulacija za vas jer omogućava da njegov penis ceo uđe u vas, a njemu će se veoma svideti pritisak vaših butina o njegove grudi.

 

Poziv na seks

 

Kada je baš krenuo u misionarsku pozu, obgrlite ga nogama i pritisnite petama njegovu zadnjicu. Ne samo što će to omogućiti da uđe dublje u vas već će i aktivirati mnoštvo nerava u njegovoj zadnjici. Takođe angažovanje vaših mišića nogu povećava osećaj na unutrašnjoj strani butina i na kukovima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...