Lek za menstrualne bolove

Seks tokom onih dana

Ne stidite se svoje mentruacije. Ukoliko ni vama ni partneru ne smeta, seks može ublažiti bolove tokom mentruacije. Najvažnija je higijena, ostalo prepustite mašti
Škola sexa 08.06.2013. - 19:43h

Iako se mnoge žene stide svog menstruacionog ciklusa i izbegavaju seks, upravo seks može pomoći da se otarasite bolova i skratite menstruaciju. Naravno, treba obratiti pažnju na nekoliko stvari, kako bi ste se i vi i partner opustili i prestali da razmišljate o ciklusu, tačnije krvi.

 

Potreban vam je peškir i kontracepcija, tačnije kondom. Iako mnogi veruju da je tokom ciklusa nemoguće zatrudneti, upravo to verovatnije dovodi do neželjih trudnoća. Takođe, tokom ciklusa su žene podložnije infekcijama, te se ne preporučuje seks van spavaće sobe.

 

Orgazam je taj koji olakšava menstruacione bolove. Ipak, može se desiti i suprutno, jer je vagina osetljivija. Ako osetite čudan bol, prekinite odnos, jer to znači da je penis ušao isuviše duboko.

 

Najbolja poza za seks tokom menstruacije je ona tokom koje je žena dole, a muškarac gore. To će sprečiti preterano krvarenje i manje su šanse da partner prodre toliko duboko da osetite bol.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...