Priredite mu nezaboravno veče

Top 5 seksi fantazija: Evo o čemu muškarci najčešće maštaju!

Karakteristične su  za najveći broj pripadnika jačeg pola

Škola sexa 03.12.2017. - 14:20h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Muškarci imaju brojne seksualne fantazije, ali ovih pet su karakteristične za najveći broj pripadnika jačeg pola:

 

1. Seks u troje

Imati u krevetu dvoje partnera muškarci bi probali bar jednom u životu. Koji muškarac ne bi bio srećan u krevetu sa dve (ili više) devojaka koje mu "ugađaju"?

 

2. Dominacija

Seksualna kontrola nad partnerkom i njeno potpuno potčinjavanje nekim muškarcima je ultimativni afrodizijak jer seks u potpunosti prilagođavaju sebi i svojim željama. Njene potrebe nisu bitne. Osećaj moći koji dobijaju u ovoj situaciji je jako privlačan i kad jednom probaju, želeće još...

 

3. Žena šefica

Na drugu stranu, postoje muškarci koji maštaju o potpunom seksualnom potčinjavanju ženi. Najčešće takav seks vole muškarci na visokim pozicijama i s jako odgovornim poslovima. Ovakav oblik intimnosti za njih znači potpuno opuštanje u kojemu se napokon neko za njih brine, a oni ne moraju ni o čemu razmišljati.

 

5 dragocenih saveta o seksu: Ljudi ovo često ignorišu, a ne bi trebalo!

foto: Profimedia

4. Seksualna igračka

Seksualna igra u kojoj muškarac prepušta svu kontrolu ženi može biti jako napaljujuća. Oni koji vole ovakav oblik seksualnog užitka kažu da postoji nešto opojno u ideji da je muškarac sveden na nivo seksualne igračke čija jedina uloga je zadovoljiti sve želje svoje partnerke - domine.

 

5. Gledanje drugih

Gledate puno filmova eksplicitnog sadržaja? Uzbudite se kad vidite par u seksualnom činu? Ne brinite se, čak 63% muškaraca se uživa čak i pri pomisli da gledaju seksualni čin, čak se ne moraju ni zamisliti da učestvuju u njemu, već samo da su u blizini i da mu svedoče.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs