Jednostavno i vruće

Veoma seksi avanture na plus 40C

Vrućina i seks deluju zanimljivo, ali što je viša temperatura, to smo tromiji, te se lako upadne u rutinu. Razbijte je uz jednostavne predloge i iskoristite toplotu u svoju korist.
Škola sexa
16:36h
Foto: Profimedia

U teoriji, leto je idealno doba za seks. I žene i muškarci nose manje odeće, svesniji smo svojih tela, gole kože, prirodniji smo. Žene nose manje šminke, a svako telo deluje primamljivije kada ga sunce dotakne.Ipak, visoke temperature i preterano znojava tela nisu seksi jao što zvuči. Zato, začinite svoj seksualni život uz jednostavne trikove, u kojima će vam toplota biti saveznik.

 

Haljina na vezivanje

 

Znate onaj scenario u kom zgodna dama u trenč mantilu upada u kancelariju svog dragog i zavodi ga dok ga potpuno ne izludi? Postoje mnogo razloga zašto je ovaj čin teško izvesti, a kao glavni je često to što se žena može smrznuti. Leti je prevruće za mantile, ali tu su haljine na preklop, koje se vezuju sa strane. Pod izgovorom da hitno morate da svratiti do radnog mesta vašeg partnera, dajte mu mali uvid u ono što ga čeka kada dođe kući.

 

Zašto u kolima kada može na njima?

 

Pod sjajem zvezdanog neba, a na haubi automobila napravite vatromet, koji ni vi ni vaš dragi nećete moće da zaboravite. Nađite neki zanimljiv proplanak, na kom pirka vetrić ili čak iskoristite vreli letnji pljusak. Ima li išta strastvenije i romantičnije?

 

Dragi, moraš do prodavnice, odmah

 

Iskoristite letnje poslastice, poput sladoleda, šlaga, voćki, umočite se u njih i sačekajte da budete pojedene. Kako bi iznenađenje bilo veće, pošaljite svog muškarca hitno po tampone ili neku potpuno njima groznu potrebštinu. Zvuči poznato? Da, Samanta je to pokušala da izvede u filmu Seks i grad, ali sa sirovom ribom. Složićemo se da su ledene poslastice ukusnije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...