O čemu oni zaista maštaju

10 stvari koje muškarci vole kod žena

Prava životna saputnica je mnogo više od savršenog tena ili negovane kose. Saznajte koje osobine muškarci obožavaju
Ljubav i zavođenje
21:28h Autor:
10 stvari koje muškarci vole kod žena
Foto: Shutterstock

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine i stvari.

Nijedan vam muškarac na svetu neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati muškarca vaša psiha i duh.

Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima važnije od izgleda. Svaki bi muškarac želeo da bude sa ženom koja je:

1. Dobar slušalac: Većina muškaraca voli žene sa kratkim jezikom, to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog nama dobro poznatog džangrizanja.

2. Sponatanost: Muškarci uvek navijaju za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti. Obožavaju trenutke kada ste vi izistinski vi.

3. Ostvarena i ispunjena: Svaki muškarac voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku.

4. Dobra kuvarica: Da li je put do muškog srca preko stomaka? Možda. To je onaj tradicionalni deo muškog mozga koji ceni ženu koja dobro kuva, i to baš za njega.

5. Uživanje u hrani: Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne.

6. Spremna na kompromis: Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast.

7. Zabavna: Smisao za humor, dobre šale i povremeno glupiranje zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu. Zato kad god možete od života napravite avanturu.

8. Vodi računa o sebi: Čista, negovana i doterana.Jači pol bez izuzetka glasa za ovo.

9. Jaka: Muškarci, verovali ili ne, vole snažne žene, one koje su spremne da se nose sa životnim nedaćama, na koje mogu da računaju, i koje će biti uz njih čak i kada im sve krene nizbrdo.

10. Prava: Više od plastičnih lepotica i živih lutaka, muškarci vole prave devojke, sa svim njihovim manama i vrlinama. Čak i ako nemaju savršen osmeh, kosu ili ten, imaju srce i dušu, što je, uvek se na kraju ispostavi, važnije od svega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs