Podignite vrelinu na novi nivo

Oslobodite se do maksimuma i pričajte bezobrazluke tokom seksa

Nema potrebe za panikom, iako možda niste vešti u ovim stvarima, ovakva vrsta predigre može dosta da utiče na poboljšanje seksualnog čina i priušti vam neverovatnu zabavu
Škola sexa
01:02h Autor:
Foto: Shutterstock

Romantično veče uz Aretu Franklin u pozadini, zaljubljene poglede i strasna dodirivanja dovodi vas do spavaće sobe, a tamo vas partner iznenadi naredbom: “Pričaj mi nešto bezobrazno!”

 

Nema potrebe za panikom, iako možda niste vešti u ovim stvarima i nemate dovoljno “prljavog” iskustva, ovakva vrsta predigre može dosta dautiče na poboljšanje seksualnog čina i da obema stranama podigne dostizanje vrhunca na novi nivo!

 

Mali početak

 

Ako ste inače tiha i stidljiva osoba, prvi bitan korak je da počnete da se oslobađate i da pravite bilo kakvu buku. Važno je da ste dovoljno opušteni i da već strastvene uzdahe jednostavno malo pojačate. Svaki partnerov pravi dodir ispratite sa jednim glasnijim “Ahh” i “O, da”.

 

Podstaknite ga!

 

“Bože, volim kada si tako duboko u meni” je relativno čest način da započnete razgovor tokom seksa. Svakako ćete svog partnera dodatno uzbuditi i podstaći ga na strastvenije korake a vi ćete se na ovaj način još više opustiti.

 

Muškarci vole da im žene laskaju pa će ih rečinice kao što su: “Tako mi se dopada to što mi radiš”, “Nemoj da staješ nikada”, “Ti si tako dobar u ovome!” dodatno podstaći i učiniti njihov ego znatno većim i jačim.

 

Oni će biti super-heroji koji će vam sigurno uzvartiti poželjnim tretmanima.

 

Budite potpuno otvoreni

 

Sećate li se Samante iz serije Seks i grad? Vodite se njenom filozofijom i nemojte da štedite na rečima i opisima. Umesto da kažete: “Stavi svoj penis u mene”, budite konkretnije i koristite neke smelije žargonske, da ne kažemo uličarske izraze.

 

Kreativnost je na vašoj strani

, pa čak iako ne spadate u osobe koje kod kuće čitaju erotsku literaturu i gledaju porno filmove, otvorite svoj um i razvežite jezik, do maksimuma! Ovo je svakako interesantan način da upoznate sebe i pomerate granice.

 

Upoznajte drugu stranu

 

Ukoliko je vaš partner tih i saopštava vam ono što želi šapućući vam na uvo, u tom slučaju ni vi nemojte biti previše glasni, već mu tiho pričajte žestoke bezobrazluke. Posmatrajte ga kako se oseća i procenite koliko daleko možete i želite da idete.

 

Baš kao i seks i vrući bezobrazluci se grade i uče postepeno. Korak po korak, sve dok zajedno ne upoznate nivo koji vam prija i gde ne prelazite svoju komfornu zonu.

 

Naravno, na kraju žurke ne zaboravite da mu se dok ste još vreli zahvalite kako bi održali podgrejane strasti do sledećeg puta. Jedno kratko “Mnogo mi se dopalo kada si mi…” biće sasvim dovoljno, do sledećeg puta, naravno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...