Otkrijte nešto više o svom partneru

Šta omiljena poza u seksu govori o vama

Diplomatski nastrojene osobe vole misionarsku pozu, dogi stajl je karakterističan za zabavne i samouverene, a poza kašike karakteriše one osobe koje vole užurban način života
Ljubav i zavođenje
16:30h Autor:
Šta omiljena poza u seksu govori o vama

Verovali ili ne, vaša omiljena poza u seksu govori puno toga o vama. Ukoliko želite da otkrijete nešto više o svom partneru, razmotrite koje poze u seksu najčešće bira. Svaka od njih otkriva nešto o njegovoj ličnosti.

Dogi stajl poza (Doggy style)Volite dogi stajl pozu? To znači da ste vrlo logična i realna osoba koja čvrsto stoji na zemlji, te život gleda kroz romantične naočare. Užitak je vaš prioritet, a drugi vas smatraju zabavnom osobom koja zna dobro da se provodi. Vi ste samouverena, otvorena i dominantna osoba.

Poza kašikeDok jedni za vas kažu da ste efikasni, drugi kažu da ste lenji. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, koja je uvek bonus, ali zahteva i vrlo malo truda. Možda jednostavno vodite vrlo užurban način života, ili, pak, imate partnera koji voli da često praktikuje seks, posebno u vreme kada ste najumorniji.

Misionarska pozaNaginjete tradicionalnijim položajima u seksu? Vrlo ste diplomatski nastrojena osoba, te sve oko sebe smatrate jednakim. Seks je za vas još samo jedan način da budete što bliži i što povezaniji sa svojim partnerom, a ova poza predstavlja penetraciju duboko u vašu intimnost.

Poza sendvičaUkoliko volite pozu sendviča, to znači da volite i tradicionalne odnose, te da ste potpuno zadovoljni vlastitom intimnošću. Ova poza je za parove vrlo intimna, naime partnerka ležeći u ovoj pozi otkriva kičmu, koja se smatra vrlo ranjivim delom tela, a muškarac pokazuje svoju zaštitničku i brižnu stranu. Ova poza pokazuje da ste odana, poštena i otvorena osoba.

KaubojkaVolite ovu pozu? Niste baš ludi za karijerom, ne radite previše ili ne radite uopšte ako je moguće, i volite kad vam se sve servira na srebrnom tanjiru? Da, verovatno ste jedinac i navikli ste da vam sve ide od ruke. Roditelji su toliko vezani uz vas (i vi uz njih) da je moguće da su vam oni namestili sadašnju devojku. Ali, razmislite koliko dugo će joj biti važno to što vas je ujak zaposlio pa imate dobre prihode jer neće dugo servirati samo ono što vi naručite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs