Oni koji češće vode ljubav su srećniji

Seks 4 puta nedeljno - način da zaradite više novca

Dosta zabave u spavaćoj sobi može vam otvoriti varat za poslovni uspeh, jer ste tada zadovoljniji sobom i sposobniji
Ljubav
10:32h
Seks 4 puta nedeljno - način da zaradite više novca
Foto: Shutterstock

Ako ste u grupi onih koji vode ljubav četiri ili više puta nedeljno, imate veće šanse da se obogatite, tvrde naučnici. Osobe koje imaju dosta novca često su aktivnije, pa je to jedan od razloga zašto imaju više sreće po pitanju seksa.

Ljudi koji se seksaju četiri ili više puta na dan zarađuju više nego njihove manje aktivne kolege, pokazalo je istraživanje koje je predvodio Nik Dridakis, saradnik na Institutu za proučavanje rada, nezavisne organizacije usmerene na istraživanje tržišta rada.

Za potrebe istraživanja Nik Dridakis tokom godine dana analizirao je 7.500 grčkih porodica, a između ostalog istražio i vezu između seksa i finansijskih prihoda. Ali, pre nego što zgrabite partnera za ruku i odvučete u krevet, u nadi da ćete osim užitka uskoro dobiti i veću platu, na umu valja imati kako više seksa ne znači nužno i veću platu.

Naime, rezultati su pokazali kako su oni koji češće vode ljubav sretniji, imaju više samopouzdanja, imaju bolju sposobnost rasuđivanja i ređe su depresivni, pa su zbog toga često uspešniji na radnom mestu. Druga istraživanja su pokazala kako radnici sa zdravstvenim problemima imaju tendenciju manjeg zarađivanja zbog česte manje produktivnosti. Osobe koje zarađuju više drugi često smatraju privlačnijima i atraktivnijima, pa je i to jedan od razloga zašto su aktivniji u postelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs