Srušite predrasude o suprotnom polu

Mitovi o muškarcima u koje žene veruju

Neki pripadnici jačeg pola vole više da pričaju od svojih lepših polovina, a čak 80 odsto njih ulazi u vezu sa istim očekivanjima kao i dame
Ljubav i zavođenje
18:16h
Mitovi o muškarcima u koje žene veruju
Foto: Shutterstock

Oni vas ne zamišljaju golu 24 sata na dan i ne beže od vezivanja. Zato, malo bolje upoznajte muškarce i srušite predrasude koje imate.

Misle na seks ceo dan Sigurno ste čule da prosečni muškarac pomisli na seks svakih sedam sekundi, što znači da mu je konstantno u glavi, ali to uopšte nije istina. Istraživanje Kinsei institutau Londonu pokazuje kako 54 odsto muškaraca misli na seks svaki dan, ali čak njih 43 odsto na isto pomisli tek nekoliko puta nedeljno ili mesečno. Četiri posto muškaraca o seksu ne misli ni jednom u mesecu. Muškarci nisu pričljivi Postoje istraživanja koja tvrde da žene u danu izgovore više reči od muškaraca, ali to nije baš toliko čest slučaj. Koristimo ih jednako, a neki muškarci čak pričaju više od žena. Da li je problem u tome što im ne dozvoljavate da pričaju ili retko kada slušate, procenite same. Nisu za vezu Ovo je čest izgovor koji ženama daje snagu da prebole činjenicu da su naletele na pogrešnog tipa. Istraživanja pokazuju da je samo 20 odsto muškaraca preplašeno kada se radi o vezi, a njih čak 80 odsto ulaze u vezu sa istim očekivanjima kao i žene. Ne vole prvi korak Većina muškaraca voli da preuzme inicijativu u osvajanju suprotnog pola. Iako je moderno vreme donelo neke druge trendove, pa se često dešava da žene sve više prilaze, ipak je muškarcima slađe kada oni načine prvi korak i bore se za nešto što žele. Boje se uspešnih žena Neki da, ali većina nema problema sa time da je pored njih uspešna žena, koja zna što hoće. Oni koji se preplaše sve su ređa vrsta. Veličina stopala otkriva veličinu penisaMit o tome da po veličini njegovog dlana ili stopala možemo saznati koliki ima penis je upravo to - mit. Istraživanje u Londonu pokazuje da jedno nema puno veze sa drugim, što je dobra vest za muškarce sa malim stopalima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs