Oborite ga s nogu

4 načina da on poludi za vama!

Neka uzdiše za svakim vašim pokretom tako što ćete samo naizled dopustiti da on bude glavni, dok ga vi zavodite izazovnim donjim vešom i takmičarskim duhom
Ljubav
22:06h
4 načina da on poludi za vama!
Foto: Shutterstock

Mali trikovi su dovoljni da vi postanete centar njegovog sveta. Ovo su stvari uz pomoć kojih će partner biti očaran vama.

1. Obucite seksi kostimRomantične scene sa svećama i rasutim laticama ruža jesu dobre za ljubavnu idilu, a ne svakodnevno. Malo strasti mora da zatrese vaše krevete, ako želite da budete zajedno na duže staze. Zato, stavite malo romantiku sa strane i oduševite partnera seksi providnim kostimom, koji će ispuniti sve njegove fantazije. Zavedite ga erotskim plesom, gde ćete polako skidati jedan po jedan komad odeće, dok ne dođete do seksi veša, koji će on poželeti da rastrgne zubima.

Da li ste suđeni jedno drugom: Suviše očigledne stvari koje vam daju odgovor!

2. Oslobodite ga porodičnih okupljanjaVečere sa vašim roditeljima jesu poželjne kako bi videli njegove ozbiljne namere, ali bez preterivanja. Umesto sastančenja sa članovima porodice, sačekajte ga kući gole i krenite u ludu zabavu udvoje između četiri zida, gde vam je svaki ćošak na raspolaganju za nezaboravnu noć uzbudljivog seksa. Ako želite da saznate kako da dođete do njegove GE tačke pročitajte pročiatajte ovaj tekst, a ukoliko želite da se upoznate sa neverovatnih 19 erogenih zona svakog muškarca zbog kojih će on doživeti reupciju strasti kliknite ovde. Ako želite da se upoznate sa malim tajnama tantričkog seksa pročitajte ovaj tekst.

3. Prepustite mu izbor restoranaStara izreka kaže da put do srca muškarca vodi preko stomaka. Ali, to ne znači da morate biti vrhunska kuvarica. Odaberite zajedno neki restoran, koji ne mora uvek da bude fensi sa visokim cenama. Nekada je bolji izbor romantičan i manje ekskluzivan restoran, koji ima kućnu amosferu. Muškarcima je u suštini bitno da budu pored vas i uživaju u vašem društvu, ali i da preuzmu inicijativu i oduševe vas svojim dobrim predlogom za izlazak. Zato, dopustite mu da se dokaže i na tom polju.

4. Ponudite mu izazovMuškarci vole da dobiju malo zdrave konkurencije. Izvedite ga na kuglanje, bilijar, pikado ili igrajte video igrice u kućnoj atmosferi, ako vam to za vas ne znači previše uživljavanja u muški svet. Jači pol poseduje takmičarski duh, tako da će im ovakva sitna zadovoljstva postati jedna vrsta predigre. Na vas će gledati kao na ostavrenje svojih snova, jer ga pratite u svakodnevnim aktivnostima i poštujete njegov hobi. Možda baš taj sto za bilijar postane dobra podloga za vulkan strast i nezaboravnu partiju seksa.

Dobija sve što poželi: Ovakva žena osvaja svakog muškarca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs