6 koraka

Najbolji seks u životu: Do njega vas dele samo ove sitnice!

Ako ne kažete svom dečku šta vam prija i da nešto nije u redu i da zapravo ne postižete orgazam, on će misliti da je sve ok i neće moći da se potrudi
Škola sexa
19:28h Autor:
Foto: Shutterstock

Evo nekoliko ideja kako da poboljšate vaš performans među čaršavima, piše Cosmopolitan.rs.

 

1. Nemojte da glumite orgazme

 

Lažiranje orgazma je veoma učestalo. Štaviše, 60 procenta žena je priznalo je makar jednom odglumilo orgazam. Ako vam ovo pređe u naviku, može da dovede do ozbiljnih problema s intimnošću, pada samopouzdanja i problema u vezi.

 

Ako ne kažete svom dečku šta vam prija i da nešto nije u redu i da zapravo ne postižete orgazam, on će misliti da je sve ok i neće moći da se potrudi.

 

2. Budite iskreni jedno prema drugom

 

Recite otvoreno šta želite. Budite iskreni s partnerom oko toga šta bi trebalo da popravite u krevetu, a šta vam savršeno prija i odgovara. Studije su pokazale da otvoreniji i pozitivniji partneri po pitanju seksa, postižu više seksualnog zadovoljstva. Ako radi nešto što vam ne prija, nemojte da ćutite već mu lepo recite.

 

Muškarci se izjasnili: Ovo su 4 idealne poze za najduži seks!

 

3. Budite glasni i jasni

 

Prestanite da gušite svoje seksi zvuke. Postoji direktna korelacije između seksi glasa i dobrog seksa, pa slobodno izrazite svoje zadovoljstvo i pustite glas. Na taj način ćete ohrabriti partnera i staviti mu do znanja da vam prija i da ste veoma uzbuđeni.

 

4. Što više, to bolje

 

Bitno je da se usavršavate u seksi avanturama, a učestali seksualni odnosi su pravi način za to. Česti seksualni odnosi vode do boljeg seksa, zato što povećavate svoje samopouzdanje, zbližavate se s partnerom i postajete srećniji i zdraviji.

 

Zašto treba dva puta da razmislite pre analnog seksa: Jedini razlog!

 

 

5. Budite inovativni

 

Uvodite stalne novine u vaš seksualni život. Ako seksi pomagala nisu baš vaš fah, onda pokušajte sa seksi rubljem, lubrikantom ili možda s novom pozom ili lokacijom.

 

6. Pratite svoje raspoloženje

 

Normalno je da vaša raspoloženja variraju tokom dana, a seks takođe treba da oslikava vaše raspoloženje. Ako želite emocionalnu konekciju ili nešto što uključuje kontakt očima, pokušajte sa misionarskom pozom. Ako se osećate optimistično i poletno, isprobajte novu pozu.

 

Seksualni terapeut savetuje: Ovo svaki par mora da zna da bi imao odličan seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...