Verujte mu

Seksualni terapeut savetuje: Ovo svaki par mora da zna da bi imao odličan seks!

Ovo je 7 saveta koji bi svaki seksualni terapeut želeo da njegov klijent zna
Škola sexa 21.02.2016. - 22:26h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Možda se često pitate da li je vaš seksualni život u redu i da li zaista tako treba da izgleda. Ovo je 7 saveta koji bi svaki seksualni terapeut želeo da njegov klijent zna, prenosi cosmopolitan.rs

 

1. Seks ne mora uvek da bude savršen

 

Često se dešava da devojke veruju kako će njihov partner tokom prvog puta nekom magijom uraditi sve onako kako su one maštale. Ako se njihova očekivanja ne ispune, odmah prorade sumnje o partneru i o dobrom seksualnom životu. Seks terapeuti tvrde da vam je tokom seksa dozvoljeno da se igrate, glupirate i zabavljate, ali ono što stvarno čini seks sjajnim jeste kako se osećate sa osobom sa kojom ste.

 

2. U redu je da zakažete seks

 

Smatra se da do seksa uvek treba da dođe spontano i neplanirano. Međutim, seks terapeuti kažu da je ako osećate potrebu za seksom u redu da ga zakažete. To će takođe odgovarati i vašem partneru jer neće morati da se opterećuje dugom predigrom.

 

Istočnjačke metode od obične žene prave boginju seksa!

 

3. Preuzmite kontrolu nad svojim zadovoljstvima

 

Komunikacija je ključna da bi svaki odnos funkcionisao, pa čak i seksualni. Otvoreno recite partneru šta želite i u čemu biste najviše uživeli. Partneru će takva sugestija dobro doći jer će znati na koji način da vas učini zadovoljnom.

 

4. Recite partneru sve što vam smeta

 

Mnoge devojke nisu otvorene prema partneru, jer smatraju da će ih povrediti ako im kažu da nešto ne rade kako treba. Ako vam nešto tokom seksualnog odnosa ne prija nemojte to prećutati partneru jer se tako problem neće rešiti. Sa svakom kritikom ili pohvalom učinićete da se vaš seksualni život poboljša.

 

5. Ako strast nije vatrena ne mora da znači da je nema

 

Vaš seksualni život je stvaran i retko kad če izgledati kao na filmu. Seksualni terapeuti ističu da ako tokom seksa nema vatrene strasti to ne znači da je seks loš ili da nema nikakvih varnica između vas. Pravu strast čine emocije koje doživljavate tokom seksa, pokušajte da im se maksimalno prepustite i više ćete uživati.

 

4 muškarca potpuno iskreno: Žene, ovo morate da znate o našem libidu i seksu!

 

6. Većina ljudi masturbira

 

Istraživanja su dokazala da je tako i to više nije tabu tema. Seksualni terapeuti tvrde da nije sramota ako radite nešto što čini da se osećate dobro, a samim tim to će učiniti i da vaš budući seksualni život bude dobar.

 

7. Vaše telo je savršeno

 

Nemojte se opterećivati da li će vaš partner videti celulit, dlačicu ili strije na vašem telu. Vi ste savršeni i on vas tokom seksa takvu i vidi.

 

Kao da nikad niste vodili ljubav, ako niste probali ovu vrstu seksa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...