Znakovi na koje treba da obratite pažnju

Da li će vas zadovoljiti: Kako da saznate kakav je on ljubavnik i pre seksa!

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi
Škola sexa 18.02.2016. - 13:04h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Većina žena će se saglasiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet njegov poljubac, kaže Trejsi Koks, seksualna terapeutkinja. Muškarac koji se ljubi "prenežno", proizvodi mnogo pljuvačke, a njegov stil može da se opiše kao predvidiv i pomalo dosadan, pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil "centrifuge" u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu da misli prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

 

"Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja", kaže Koks. Ona dodaje da je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ni ne treba da dođe.

 

Taktika za vrhunski seks, ludački orgazam: 6 načina da prepoznate dobrog ljubavnika!

 

Kako jede

 

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko "trpanje" hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

 

Kako govori

 

Monoton glas bez promene tonaliteta kao niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

 

Ovakva žena ne ume da zadovolji muškarca: Sve greška, do greške!

 

Kako se ponaša u društvu

 

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkan strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše.

 

Kako sedi

 

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i svaki čas posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

 

Ni veličina, ni tehnika: Ovo je tajni sastojak za savršen seks!

 

Kako dodiruje

 

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema s fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

 

Kako vas drži za ruku

 

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepletani pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas "guši". Onima koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju u seksu je bitna "mehanika" više od osećanja. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Koks.

 

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs