Uverite se i sami

Muškarci luduju za ovom pozom u seksu, a žene imaju dvostruki užitak!

Ova poza nije samo blaženstvo za momke, već i devojke mogu da izvuku maksimalan užitak
Škola sexa 16.02.2016. - 15:14h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Nema sumnje, muškarci vole kad se popnete na njih i preuzmete kontrolu, piše Cosmopolitan.rs.

 

"Muškarci su ludi za ovom pozom jer imaju prelep pogled na vaše golo telo i ne moraju da odrade većinu posla za razliku od ostalih poza", objašnjava Tristan Taormino, direktorka The Expert Guide, serije o seksualnom obrazovanju. Evo zbog čega je ova poza odlična...

 

Evo kako ćete prepoznati ženu koja je upravo imala seks: Tragovi se vide na kilometar!

 

1. Vi ste u sedištu vozača

 

Ova poza pruža vam kompletnu moć.

 

"Možete da utičete na brzinu i na to koliko duboko će dečko ući u vas", kaže autorka knjige „Sexploration: The Ultimate Guide to Feeling Truly Great in Bed“ Džejn Bogart.

 

Dodatan bonus je to što vežbate Kegelove mišiće bolje nego u ostalim pozama. Ukoliko želite da ga malo zadirkujete, onda mu nemojte dopustiti da odmah uđe do kraja. Pokažite mu ko je glavni tako što ćete ga gurnuti prema dole i zajahati. Lagano se pomerajte gore dole, ali ne do kraja.

 

"Većini žena najbolji je osećaj kad je penis u vagini samo do pola, pa i samo vrh penisa u vašoj vagini može pružiti fantastičan osećaj", kaže Bogart.

 

Za intenzivniji seks neka partner sedne, a zatim vi sedite na njega. Stavite noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata. "To omogućuje duboku penetraciju", kaže Taormino. A i taj položaj je jako intiman: omogućuje strastveno ljubljenje.

 

Seks koji garantuje da ćete dobiti sina: Tehnike koje nikad nisu zakazale!

 

2. Ima jednostavan pristup vašim erogenim zonama

 

Većini žena treba stimulisanje barem dve erogene zone da bi doživele orgazam.
"Stimulisanje klitorisa i G-tačke u isto vreme može vas dovesti do jačeg orgazma", kaže Taormino.
G-tačka može biti nedostižna. Zato pokušajte ovako: neka dečko sedne s ispruženim i raširenim nogama, zahvatite ga nogama i neka uđe u vas. Naslonite se prema nazad na ruke i ispružite noge na njegova ramena te ga pustite da obavi posao.

 

3. Dvostruka stimulacija

 

Ova poza olakšava partneru da vam jednom rukom stimuliše klitoris ili bilo koje drugo mesto koje vam odgovara.

 

"Dok ste na njemu, on ima slobodan pristup vašim grudima i klitorisu te vam može pomoći da dođete brže do orgazma stimulišući ta područja tokom seksa", kaže Taormino.ž

 

Kako se približavate orgazmu, neka vam partner da duplu dozu zadovoljstva nežno trljajući vaš klitoris kružnim pokretima s dva prsta.

 

Tri najveća ženska straha zbog čega trpi seks: Rešite ih se odmah!

 

4. Melem za njegove oči

 

Svi muškarci su prikriveni voajeri, važna im je vizualna stimulacija. A nijedna druga poza im ne omogućuje bolji pogled nego kad je devojka gore.

 

"Nema većeg uzbuđenja nego kad može da vas gleda kako se pomerate i da vidi kako uživate", kaže Bogart.

 

Ako želite da mu pružite doživljaj koji neće zaboraviti tako lako, spustite se prema njemu dok je u vama i tada odskočite gore-dole da može videti kako vam grudi poskakuju.

 

Druga optička poslastica za vašeg muškarca je položaj obrnute kaubojke. Okrenite se prema njegovim stopalima i vrtite bokovima u krug. Ako zaista želite da ga izludite, nagnite se skroz prema njegovim stopalima tako da može da ima potpun pogled na vašu zadnjicu. Taj prizor će zauvek ostati u njegovom sećanju kao najseksi prizor koji je ikad video.

 

Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...