Ko umije, njemu dvije

Ne odričite se seksa ako vas nešto boli: Ovo su idealne poze za svaku situaciju!

Misionarski položaj ublažava pritisak na kolena i kukove
Škola sexa 10.02.2016. - 22:58h
Foto: Profimedia

Bol u leđima je najčešća je zdravstvena tegoba nakon prehlade. To je i peti najčešći razlog za hospitalizaciju te treći najčešći razlog za operaciju. Oko 56 odsto osoba s bolovima u donjem delu leđa kaže da im simptomi ometaju dnevne aktivnosti, uključujući spavanje i seks. Ako i vi imate ove probleme, ne morate da se odričete intimnih odnosa, već upražnjavajte ove poze:

 

Bol u leđima

 

Bol: Išijas

 

Seksualni položaj: Muškarac je ženi iza leđa, a podupire se rukama

 

Savet: "Dobro je da se muškarac malo povije u predelu leđa kako bi smanjio pritisak na bedra", savetuje doktorka Natali Sidorkevic koja je 2014. na Univerzitetu Voterlu u Kanadi objavila studiju na temu "Seks s bolovima u leđima", prenosi zdravakrava.24sata.hr.

 

Budite najbolja u krevetu: Ovakav seks nijedan muškarac ne zaboravlja!

 

Kostobolja

 

Bol: Artritis

 

Seksualni položaj: Misionarski

 

Savet: "Misionarski položaj ublažava pritisak na kolena i kukove", kaže fizioterapeut Lin Berman. Ako se bol u leđima pogoršava dok se krećete, smotajte peškir i stavite ga ispod leđa kao podršku.

 

Problem sa karlicom

 

Bol: Karlica

 

Seksualni položaj: Na obe ruke i noge

 

Savet: U ovom položaju karlica će biti u neutralnom položaju. Bol u karlici se odnosi na bolove u predelu stomaka ispod pupka. Ovaj bol može da prati širok raspon stanja. To može da bude bezopasan znak plodnosti, probavni poremećaj poput sindroma iritabilnog kolona ili neka opasna stanja.

 

8 seks poza koje muškarci ne podnose: Šesta će vas iznenaditi!


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs