Nikome ni reč

5 ludih koraka do seksa iz snova: Tajna koja se deli samo sa partnerom!

Kako ne biste zapali u rutinu, a pogotovo svoj seksualni život osiromašili, isprobajte neke poteze u seksu koji bi vam mogli doneti još puno zadovoljstva
Škola sexa 03.02.2016. - 14:01h Autor: krajina.ba
Foto: Shutterstock

Mnogo parovi ponekada zapadnu u monotoniju, pod uticajem svakodnevnih obaveza, zaborave na lično zadovoljstvo. Naročito se to odrazi na seksualni život te nezadovoljstvo kod jednog ili oba partnera postane problem.

 

Kako ne biste zapali u rutinu, a pogotovo svoj seksualni život osiromašili isprobajte neke poteze u seksu, koji bi vam mogli doneti još puno zadovoljstva.

 

Zato, oslobodite kočnice i isprobajte ovih pet stvari u seksu prema kojima ste možda rezervisani, a mogli bi vas totalno oduševiti.

 

Evo kako da začinite svoj seksualni život s partnerom ako:

 

1. …volite da gledate sebe i partnera u ogledalu za vreme seksa

 

Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin, jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera “voleti” očistite prostor oko sebe, namjestite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera) te kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

 

Evo kako ćete prepoznati ženu koja je upravo imala seks: Tragovi se vide na kilometar!

 

2. …volite zajedno da gledate seksi TV programe

 

Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle rasplamsat će vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite baš “čistokrvne” porniće, potražite onaj koji ima razrađeniju fabulu, što može biti i erotski film.

 

3. …volite da šaljete seksi SMS-ove

 

Pošaljite mu glasovnu seksi poruku. Poruka neka bude kratka, 5 do 10 sekundi te malo odmaknite usta od telefona kako bi vaš glas zvučao kao senzualni šapat. Čak i ako se ne osećate najugodnije govoreći “nepristojne” stvari partneru, ovo će biti odlična vežba da se više oslobodite.

 

Muško ponašanje pred raskid: 10 žena otkriva kako su znale da je ljubavi došao kraj!

 

4. …volite kada partner preuzme kontrolu u krevetu

 

Začinite seks igrom dominacije. Prepustiti svu kontrolu u krevetu partneru i sledite njegove “naredbe” može vam doneti potpuno novo seksualno uzbuđenje. No, to ne znači da sopstvene želje morate zaboraviti. Isprobajte igricu koristeći jednostavne rečenice poput “Da, gospodine, kako želite”. Naravno, kao inspiraciju može vam poslužiti i film “Pedeset nijansi sive”.

 

5. …volite da koristite vibrator

 

Koristite vibrator zajedno. Dajte vibrator partneru u ruke i dopustite mu da vam njime pruži zadovoljstvo. Dovoljno za početak, pa kuda vas igrica odnese…

 

Svi ovo radimo pre seksa, a nismo znali koliko je štetno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...