Najintrigantnija mesta za vođenje ljubavi

Bez malo začina, ništa nije dovoljno ukusno. Zato, raskinite zauvek sa stereotipima i monotonijom i osetite nesvakidašnju seksualnu ekstazu. Unapred vas upozoravamo da odustanete od odustajanja - stidljivost ne sme biti izgovor, jer vas vaše telo poziva na blud koju ćete pamtiti. Doživite erupciju strasti i obeležite svojim fantazijama najerotičnija mesta za seks, gde adrenalin dolazi do usijanja.
Škola sexa 26.04.2013. - 13:35h
Foto: Shutterstock

1. U helijumskom balonu, u avionu
Nagli start. Da, to zna da bude nezgodno, ukoliko vaš boravak u avionu ne započnete naglim orgazmom. Dok stjuardesa pozdravlja putnike i želi im siguran let, vi sa partnerom uhvatite zalet u kupatilu aviona. Budite stjuardesa koja krši sva pravila svoje profesije i zadovoljava putnika u wc-u, ili biste više voleli da je on taj koji se ogrešio o svoju uniformu. Upustite se u opasne seksualne turbulencije, nakon kojih se verovatno nećete obazirati na podrhtavanje aviona, čak ni da ste u zoni najveće oluje. Ako ste srećnici koji su negde došli do helijumskog balona, istu strast u vazduhu primenite i u korpi, koju ćete dobro zatalasati. Čak i da imate strah od visine, ovo može biti zanimljiv način da ga se oslobodite. Zato se ne ustručavajte da se odvojite od zemlje i konzervativnih misli. Izgubite tlo pod nogama i ispitajte vaše seksualne granice pod oblacima.

2. Na stepeništu
Imate dva izbora - da to budu stepenice napolju ili u kući. Oba slučaja idealna su za priliku da on dođe do vaše G tačke. Neka partner sedi na jednom od stepenika, a vi budite u njegovom krilu s preda ili od pozadi. Oslanjajte se rukama na zid ili njegove butine kako biste pojačavali tempo. Poželjno je da probate i varijantu gde vi klečite rukama i nogama na stepnicama, a on je pozadi. Da, preti opasnost od modrica, ali uzbuđenje koje doživljavate samom činjenicom da imate seks na stepeništu dovoljno je da se ne obazirete na bilo šta drugo. Baš poput Mikija Rurka (Mickey Rourke) i Kim Besindžer (Kim Basinger) u filmu Devet i po nedelja. Osećaj da niste mogli da izdržite ni da dođete do spavaće sobe, izludeće i vas i njega kao da snimate neku dobru erotsku scenu.

 

3. Na terasi dok napolju grmi ili pada kiša


Iako oluja sve ljude obično otera u kuće, vi napravite slatki greh - vodite ljubav na terasi, jer će nevreme uzburkati strasti. Munja, grom i zvuk kiše biće u ritmu vaših pokreta, koji će, upravo zbog ove prirodne muzike, dobiti na dinamičnosti. Misao da radite nešto neuobičajeno i suludo učiniće da vas to zabranjeno voće dovede u stanje nezasitosti. Dok se oslanjate na ogradu terase ili sedite na njoj, činjenica da tokom nevremena nema nikog na ulicama, oslobodiće vas da budete što glasniji. Sto ili stolica na terasi su, takođe, malo udobnije i podjednako primamljivo rešenje. Zato, dozvolite da vas grmljavina pozove na divlju strast na otvorenom koju ne smete propustiti. 

3. Na vrhu zgrade na otvorenom


Visina, prostranstvo i vi u akciji. Možda ćete imati osećaj kao da ste begunci kojima je potrebno sklonište ili samo ljubavna egzibicija. Predlažemo da vaša predigra započne ulaskom u zgradu i da do vašeg krajnjeg odredišta dođe do kulminacije. Budite neuhvatljivi i senzualni već dok se penjete do vrha zgrade. Zavodite ga strastvenim poljupcima i dodirima svuda po telu i počnite sa skidanjem delova odeće. Hodajte ispred njega dok dolazite do cilja i potrudite se da vam se vide halteri, ili polako podižite suknju sve više. Kada dođete do vrha zgrade, pribijte se uz zid i nastavite započeto. Ako je jedna od vaših fantazija policajac koji će vas pretresti, probajte da pobegnete od vašeg partnera. Kada ne budete imalu kuda, opirite se i kada vas uhvati, ne bi li ste uzburkali strasti.

 

4. U šumi (na planini)


Divlja životinja se sprema da vas napadne, a vaš dragi je tu da vas zaštiti ili je baš on životinja koja vas proganja. Odlučite sami. Šuma asocira na uživanje, ali i opasnost, zato je ona pogodno tlo za sve vaše lude fantazije. Koju god igru da sledite, jak seksualni naboj je zagarantovan ako ste maštoviti i ako se maksimalno prepustite osećajima. Uz drvo ili na zemlji, vaša okolina zahteva dobar seks gde možete vrištati i držati prljave govore do mile volje, jer ste bukvalno odsečeni od sveta. Grublji ili nežniji, seks u šumi obogatiće vaš seksualni život za jedno uzbudljivo iskustvo. Ako ste ljubitelji planinske atmosfere, podjedanak užitak pružiće vam seks na brdu. Ne obazirite se ukoliko nemate gde da sednete ili niste poneli vreću za spavanje. Dajte mašti na volju dok stojite, gde će jedan od vas imati zadatak spuštanja i erotske masaže

5. U đakuziju, bazenu, na plaži noću, na brodu


Voda je vaš najjači erotski saveznik. Zato, ako nemate svoj đakuzi, iznajmite sobu sa istim i videćete kako sve ostalo ide glatko. U bukvalnom smislu. Ako ste u spa centru, i mehurići vam golicaju telo i maštu, suptilno sedite na partnera i preuzmite kontrolu. Teško da niko neće videti vaše talasanje u vodi, ali se potrudite da nikome ne smetate. Ne samo da će vam prijati njegovo uplivavanje, već seksolozi tvrde da topla voda rasplamsava strast, zato prigušite sva svetla u kupatilu i vodu začinite aromatičnim uljima. Kao uvertiru, svom partneru možete dati direktan stimulans tako što ćete mu prirediti iznenađenje. Dok se vraća sa posla otvorite mu vrata goli. Ovo je dobra taktita i za ludu noć na brodu jer će misteriju i intrigu pojačati činjenica da ste u vodenom raju, a i talasi će vam omogućiti nezaboravno seksualno krstarenje. Ako volite vodu, ali preferirate da ostanete na kopnu, iskradite se iz sobe u kasne sate i zavodite jedno drugo prljavim plesom na plaži. Dok igrate samo za njegove oči, pokvasite se i zaplešite mu u krilu ili se skidajte dok ulazite u vodu. Pesak koji će vas u plićaku dobro uprljati, rasplamsaće strasti i doprineti da vaše seksi vratolomije postanu još prljavije. Seksualna pomagala u vidu peska i vode zapaliće vaš erotski doživljaj do maskimuma.

 

6. U autu, na motoru, u garaži, u podrumu


Vetar u kosi, vaše telo pripijeno uz njegovo, a ruke koje držite oko njegovog struka mogu malo da krenu i na niže. Dovoljan scenario da on zaustavi motor, da adrenalin uđe pod kosti i obuzme celo telo. Baš tu, na sred puta, negde u nedođiji. Sedlo motora nije idealna podloga, ali na eventualne modrice od nezgodnih poza potpuno ćete zaboraviti dok je svaki deo vašeg tela prekriven njegovim prstima i usnama. Raširenih nogu sa obe strane vozila pridržavajte se oboje pozadi, a vi možete da legnete na sedlo, ako je malo veće. Možda vam nije interesantno da se gužvate na nezgodnom sedištu, te zato smestite njega u sedeći položaj, a vi mu okrenite leđa. Dok se držite za volan, krenite u najluđu vožnju. Ako niste ljubitelj motora, nemojte da brinete jer vaš auto čeka da bude dobro zaljuljan. Parkirajte se i zauzmite omiljeni položaj. Bilo da su to jedna ili obe noge u vis ili poza 69, činjenica da baš i nemate kuda može da probudi divlju požudu zbog koje ćete u trenutku vrhunca pomahnitalo lupati na zamagljene prozore. Lokacija za seks u kolima je i garaža, koja može biti dobar erotski stimulans. Dok se kojim slučajem pitate zašto, pomislite samo na sotinu automobila oko vas, zvuk škripe guma ili sirena i eto potvrde da nisu samo muškarcima uzbudljivi ovi četvorotočkaši. Još ukoliko je vozilo u pokretu, opasnost od činjenice da ste na putu i sirova strast biće vam najslađi dezert. Ako su vaše fantazije malo mračnije, slobodno siđite u podrum i u tamnim hodnicima igrajte se mačke i miša

7. Ispod tuša ili ispred širom otvorenog prozora


Preporučujemo vam da od kupatila napravite erotski hram. Vaša mokra koža, dok izazovno dodirujete svoju kosu i telo, prizor je koji će njemu upaliti sve lampice i teško da će se suzdržati da vas ne pričvrsti uza zid. Ukradite i neku ideju od Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) i Šeron Stoun (Sharon Stone) iz filma Specijalista koji su pod vrelom vodom u strastvenom zanosu ostavili otisak tela na svakoj pločici tuš kabine. Ne bi valjalo da odmah nakon tuširanja sednete pored otvorenog prozora, ali s obzirom na to da nam vrelina leta uskoro kuca na vrata, spremite se za naredni seksi poduhvat. Ovde se ne krijete od bilo koga, već dok krećete u akciju, ispred otvorenog prozora napunite glavu prljavim mislima. Neka vaš seksualni naboj krene dok vas neko gleda sa ulice ili susedne zgrade. Javni red i mir ne kršite jer ste između četiri zida vaše spavaće sobe, ali sa otvorenim prozorom delite deo vaše intime kroz javni erotski film.

 

8. U kabini za presvlačenje, u toaletu restorana ili kluba, na porodičnom okupljanju


Šoping je vaše drugo ime, a on jedva pristaje da bude vaš pratilac u razgledanju butika. Zato ga naterajte da uđe u kabinu u kojoj probate haljinu ili donji veš i budite saučesnici malog seksi zločina. Verovatno je prva pomisao na ovu preporuku neverica, ali ako zaista sebe nazivate smelim i maštovitim - usudite se. "Bez zvuka" je svakako parola koje se morate držati, što može samo pojačati uzbuđenje zbog toga što ste zakoračili u kritičnu zonu. Da ukus zabranjenog voća bude još sočniji, probajte da se iskradete sa večere u restoranu ili sa nekog porodičnog ili prijateljskog okupanja i iskoristite toalet za seks na eks. Imate osećaj da je vaš dragi toliko šarmnatan i izazovan dok drži govor prijateljima ili vas on skida pogledom? Začinite ovu fatalnu privlačnost sa dodirima nogu ispod stola i odjurite u prvu slobodnu prostoriju ili dvorište iza kuće. Ukoliko ste, ipak, jedni od onih koji će se radije odlučiti za noćni provod u klubu, ubacite zadnjicu između njegovih nogu i zajedno se njišite u ritmu muzike. Kada vam se ruke i pokreti otrgnu kontroli, sasvim slučajno pomešajte muški i ženski wc.

9. U liftu, u bioskopu, u parku


Zabranjena zona kao da vas izaziva na erotski dvoboj. Ne pozivamo vas da kršite zakon koji zabranjuje seks na javnom mestu, ali vas, zato, podržavamo da budete na ivici dozvoljenog i uradite sve što želite, a mi vam držimo palčeve da vas ne uhvate i ne sankcionišu. Zar ovaj scenario nije dovoljan da vrtoglavo ubrza puls? Zato, za početak zaglavite dugme u liftu. Tu ste najbezbedniji, jer kada se lift ponovo otvori, niko neće znati šta se desilo iza zatvorenih vrata. Sve će biti prekriveno velom tajne, a vi ćete imati jednu sočnu seksualnu epizodu. Ogledalo, koje skoro svaki lift ima, potpaliće dodatno vatru dok preko njegovog ramena gledate njegovu pozadinu i pokrete, ali i svaku vašu reakciju i grimasu. Najbolja poza da oboje vizuelno uživate u svom performansu je poza "od pozadi", prilikom koje će vas on držati za struk, guzu ili grudi, a vi ćete ili čučnuti, ili kleknuti. Ako vam telom prolaze žmarci od same pomisli da imate seks na javnom mestu, uradite to u parku ili bioskopu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...