Neverovatno

Postignite najbolji seks u životu: Pratite ovih 6 jednostavnih koraka za pravo uživanje!

Veoma je jednostavno da postignete najbolji seks u životu, samo vam je potrebno da imete partnera i da sledite ova uputstva
Škola sexa 24.01.2016. - 19:11h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Sve uvek može biti bolje, pa tako i seks. Zato je na njemu bitno raditi. Donosimo vam nekoliko saveta koji će momentalno poboljšati vaš seksualni život.

 

Nemojte glumiti orgazme

 

Budimo realni – lažiranje orgazma za neke je žene gotovo stvar navike. Čak je 60 odsto žena priznalo kako su bar jednom odglumile orgazam. Ako vam ovo pređe u naviku, to bi moglo prouzrokovati ozbiljne probleme sa intimnošću, padom samopouzdanja, ali i vezom kao takvom. Ako svom dečku ne kažete šta vam godi, a šta ne i kako zapravo ne postižete orgazam, on će misliti da je sve ok i neće se ni potruditi kako bi vam pružio zadovoljstvo koje zaslužujete.

 

Budite iskreni jedno prema drugom

 

S partnerom uvek budite iskreni i otvoreni. Istraživanje je pokazalo da otvoreniji i pozitivniji partneri postižu više seksualnog zadovoljstva. Ako neprestano radi nešto što vam ne godi, nemojte ćutati već mu to jednostavno recite.

 

10 ludih igrica za seks iz snova: Nećete moći da skinete ruke jedno sa drugog!

 

Budite jasni i glasni

 

Prestanite gušiti svoje seksi uzdisaje. Slobodno se izrazite i pustite glas. Na taj ćete način ohrabriti partnera i dati mu do znanja da vam je lepo i da ste vrlo uzbuđeni.

 

Što više, to bolje

 

Bitno je da se usavršavate u seksi avanturama, a praksa je pravi i jedini način za to. Česti seksualni odnosi vode do boljeg seksa zato što tako povećavate svoje samopouzdanje, zbližavate se sa partnerom i postajete srećniji i zdraviji.

 

Budite inovativni

 

Nemojte da prestanete da budete kreativni i isprobavte nove stvari. Pokušajte sa seksi igračkama ili donjim vešom, lubrikantom, a možda i novom pozom ili lokacijom.

 

Pratite svoje raspoloženje

 

Normalno je da vaše raspoloženje varira tokom dana, a seks bi ga također trebao oslikavati. Ako želite emocionalnu povezanost ili nešto što uključuje kontakt očima, pokušajte sa misionarskom pozom. Ako se osećate optimistično i poletno, isprobajte novu pozu.

 

Ovakav seks spasava vezu od propasti: Krenite u akciju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...