U znanju je moć

Seksi tajne jačeg pola: Budite korak ispred njega!

Vreme je da saznate seksi tajne muškaraca koje su nepoznate čak i nekim pripadnicima jačeg pola
Škola sexa 20.01.2016. - 22:03h Autor: tportal.hr
Foto: Shutterstock

Ono što znate o muškarcima i seksu verovatno je istina, ali postoji još mnogo toga što ne znate. Vreme je da saznate seksi tajne muškaraca koje su nepoznate i dobrom delu njih. Ko zna, možda ćete oduševiti svog muškarca najnovijim spoznajama…

 

1. Što više orgazama ima svoju svrhu

 

Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija u području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja koji blagotvorno deluju na organizam muškarca.

 

10 činjenica o penisu: U dva slučaja se njegova veličina smanjuje!

 

 

2. Testisi kao malo toplo skladište

 

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji toga područja, ali morate da budete nežni.

 

3. Kad libido ode dole…

 

Istraživanja pokazuju da se nivo testosterona smanjuje kada muškarac ima dete. Niži nivoi testosterona znače i manju agresiju, kao i niži libido. Pretpostavlja se da do toga dolazi jer otac poprima nežnije crte ličnosti da bi mogao da se brine za dete.

 

Da li ste srećnica: Među ovim znakovima su muškarci sa najvećim penisom!

 

 

4. Ogledalce, ogledalce, jesam li lep?

 

I muškarci mogu da budu osetljivi i nesigurni kada je reč o izgledu. To je posebno česta pojava danas, kada je izgled postao glavni imperativ. Udelite mu tu i tamo pokoji kompliment jer će mu to mnogo značiti. A i vama će da bude dobro jer ćete pored sebe imati raspoloženog muškarca.

 

5. Čiji je to klitoris?

 

Verovali ili ne – muški! Zove se frenulum i nalazi se na vrhu penisa u području poznatom kao glavić penisa. Frenulum je vrlo osetljiv i mnogo se više ističe kod obrezanih muškaraca. Kod onih koji nisu obrezani, vezan je uz prepucijum.

 

Nikad vam neće priznati: Jedina stvar koju muškarci vole više od seksa!

 

6. Centimetri su nebitni, tehnika je važna

 

Kad se svi centimetri saberu i oduzmu, veličina je na kraju samo broj i ne definiše muškarčevu sposobnost za zadovoljavanje žene. Pravi ljubavnici znaju da prepoznaju potrebe žene osluškujući njeno telo, a centimetri tu ništa ne znače.

 

Muškarci otkrili 3 najvažnije stvari tokom seksa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...