Vredi probati

Ovakav seks spasava vezu od propasti: Krenite u akciju!

Svako od vas mora da zna šta želi. Čime ste nezadovoljni? U čemu uživate?
Škola sexa 09.01.2016. - 16:51h
Foto: Shutterstock

Poznati seksolog Trejsi Koks ističe kako mnogi parovi imaju loš seksualni život isključivo zato što nikada ne razgovaraju o seksu. A zašto ne razgovaraju? Zato što ne znaju! Ako i sami imate takav problem, onda će vam jako dobro doći sledeći saveti.

 

1. Neka razgovor započne

 

Da, moraćete da partneru ili partnerki izjavite: "Odsad pa nadalje stalno ćemo razgovarati o seksu". Dakle, morate da zaista razgovarate, a započnite tako što ćete najpre utvrditi pravila. Jedno drugom obećajte da nećete da se međusobno osuđujete i da ćete biti otvoreni za sve, i puni podrške jedno za drugo.

 

Svako od vas mora da zna šta želi. Čime ste nezadovoljni? U čemu uživate? O čemu maštate? Razmislite dobro o tome, a potom to podelite sa partnerom.

 

Budite ono što jeste i svakako recite "ne" na stvari koje ne želite da iskusite. Objasnite partneru da to jednostavno nije vaš stil. Morate da radite samo ono što vam je ugodno.

 

Oni se ludački vole: 4 horoskopska para koja su suđena jedno drugom!

 

 

2. A, sad – akcija!

 

Recite i pokažite partneru koje su vaše "vruće tačke". Najpre, naravno, to morate da znate vi. Gde volite da vas dira? Koje su vaše erogene zone? Pronađite ih, a potom informišite partnera o tome. Neka i on vama kaže gde on želi da ga dirate.

 

Jedno drugom redovno delite komplimente. To će podići samopouzdanje oboma, a nema boljeg afrodizijaka od samopouzdanja.

 

Ako partner uvodi u krevet neke stvari koje u vama izazivaju neugodu, recite mu to i prestanite da ih radite. Ali, nemojte odmah da se zaustavljate pre nego što i isprobate. Možda vas samo stid blokira, a zapravo uživate…

 

Hranite svoju želju. Čitajte erotske knjige, možete da gledate i porniće, maštajte o idealnom seksu… Sve to će održavati želju budnom.

 

Seks o kojem se ne priča: Evo zašto su muškarci poludeli za njim!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...