Da li ste znali?

Zašto muškarci čeznu za analnim seksom: 5 glavnih razloga!

Analni seks je egzotični začin seksualnog života
Škola sexa 16.12.2015. - 17:00h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

U mislima većine muškaraca analni seks je najslađi mogući začin seksualnog života, a evo i zašto je to tako.

1. Analni je seks potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.

 

2. Analni seks je novi egzotični začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi bilo toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi sveta redovno rade. Baš kao što vam obična pizza nije toliko zanimljiva nakon što na meniju svoje mesto pronađe božanstvena nova kombinacija nekoliko vrsta sira, čeri paradajza, rukole i tajanstvenog začina koji ne znate koji je, ali znate da je savršenog ukusa. Analni seks je baš poput toga. On nije nešto što je redovno na meniju, pa kada jedno dođe u ponudu, muškarci ga silno žele.

 

3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije to toliko šokantno, ali je pomalo tabu, jer nije uobičajeno. Ali deluje pomalo "zločesto", a time odmah i privlačnije.

 

Lekari otkrivaju: Koliko je dobro imati analni seks?

 

4. Nije svako doživeo to iskustvo, baš kao ni penjanje na Mont Everest. Ok, definitivno je više ljudi isprobalo analni seks nego što ih se popelo na najviši vrh sveta, ali shvatate šta želimo da kažemo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

 

5. S obzirom na sve što smo prethodno naveli i što analni seks čini raritetom u seksualnim odnosima, muškarci ponekad jednostavno žele da učine nešto baš zbog toga. Čak mnoge muškarce ne privlači toliko ni sama ideja analnog seksa, koliko ideja da mogu da se iskreno pohvale time kako su uspeli da prikupe i taj dragulj.

 

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...