Iskustva

4 žene otkrile: Ovako izgleda seks na kome sam zahvalna svom muškarcu!

Jedno od svojih najuzbudljivijih iskustava u krevetu podelile su četiri žene
Škola sexa 26.11.2015. - 12:54h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Mnogima je neprijatno da pričaju o svojim seksualnim iskustvima, ali ima i onih žena koje rado otkrivaju mala zadovoljstva koja proživljavaju sa svojim partnerima.

 

Tako su za magazin Woman's Health otvoreno progovorile o seksu na kome su "zahvalne" svojim muškarcima.

 

1. "Bila sam u kuhinji kada mi se dečko pojavio na vratima, došavši sa posla. Krenula sam da ga poljubim i da nastavim sa kuvanjem, ali on me je zaustavio. Gurnuo je ruke ispod moje majice i snažno me poljubio. Šapnuo mi je na uvo da me želi odmah i ovde. Sklonio je pribor sa radnog dela, svukao me i popeo gore. Vodili smo ljubav sve dok nisam postigla orgazam", otkriva jedna od anonimnih devojaka.

 

Seks je trajao 20 sekundi, uspeli smo iz petog puta: 6 žena opisalo svoje prvo seksualno iskustvo!

 

2. "Bila nam je puna kuća gostiju. Veče pre, moj dečko i ja smo se posvađali. Kad je mislio da se situacija smirila, ja sam se pretvarala da sam i dalje ljuta. Odbila sam da razgovaramo i zatvorila vrata od sobe. Poludeo je, i taman kad se spremao za novu svađu, ja sam mu prišla i skinula pantalone. Zgrabio me je i bacio na krevet - želim te odmah i sada. Seks je bio vrh, naročito jer smo morali da vodimo računa da nas niko iz susedne sobe ne čuje!".

 

3. "Ove godine sam od svog dečka naučila najbolji trik u krevetu. Dok ja ležim na leđima sa jastukom ispod donjeg dela leđa i nogama podignutim uvis, on je iznad mene, drži mi kukove i jednom rukom stimuliše vaginu. Sve vreme je u meni, i menja ugao. Orgazam je zagarantovan!", priznaje druga.

 

Žena sa ovih 10 osobina je apsolutno neodoljiva: Afrodizijak za muškarce!

 

4. "Svake godine, od kada živimo zajedno, moj dečko s vremena na vreme vikend provede sa drugarima. Oboma nam prija što ta da dva dana bivamo razdvojeni. Kada se jedanput vratio kući, sa vrata samo krenuli da se ljubimo, dojurili do spavaće sobe, gde je počeo maratonski seks i trajao sve dok oboje nismo ostali bez snage", prenosi Woman' Health.

 

Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...