Isprobajte što pre

Revolucija u analnom seksu: Poza koja donosi mnogo uživanja, bez bola!

Reč je o pozi po imenu Matterhorn, koja podrazumeva viši položaj kukova, kao i lagodniji osećaj u predelu guze
Škola sexa 15.11.2015. - 22:10h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Kada je reč o analnom seksu, svima je prva asocijacija poza takozvani Doggy style (pseći položaj).

 

Veliki broj žena ovu vrstu seksa doživljava kao bolnu, pa ga često i izbegavaju, ali postoji drugačija poza koja će vam doneti mnogo više uživanja, a mnogo manje bola, otkriva seksolog i ekspert za veze Karlin Kosta.

 

"Jedan položaj vam posebno dopušta da kontrolišete tempo i ugao, dok je vašem partneru ostaje dostupna i mogućnost stimulacije klitorisa", otkriva ona.

 

Reč je o pozi po imenu Matterhorn, koja podrazumeva viši položaj kukova, kao i lagodniji osećaj u predelu guze. U ovom položaju žena kontroliše dubinu penetracije i bliskost između partnera.

 

Poređajte nekoliko jastuka jedan na drugi do visine grudi (ili iskoristite komad nameštaja), tako da ostanete na kolenima ispred njega, a ruke položite preko.

 

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

 

Gornji deo tela bi trebalo da vam bude pod uglom o 45 stepeni. Noge oslonjene na kolena raširite (šire od širine kukova), a partner neka bude iza vas.

 

Nemojte odmha da pomislite da je u pitanju običan Doggy style, u ovom slučaju geometrija je na vašoj strani.

 

"Iako je muškarac iza vas, isto kao u klasičnoj pozi, ovaj položaj pruža vašem telu mnogo bolji i praviji ugao", objašnjava Kosta i dodaje da u pozi Matterhorn imate priliku da se pomerate napred-nazad, dok se vaš partner samo "odbija" od vas.

 

Ona savetuje i da svakako koristite lubrikant, kako bi vam bilo što prijatnije i kako biste što više uživali i dodaje da je u ovoj pozi orgazam zagarantovan.

 

Trebalo je odavno da ih usvojite: Pravila za dobar seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...