Obratite pažnju

Seksi bonton: Ako prekršite ova 4 pravila, zgadićete mu se za sva vremena!

Žena u čarapama u 95 odsto slučajeva izgleda seksi. Ali, u čarapama sa halterima, ne vunenim ili pamučnim koje ste nosili ceo dan i čistoća podova se ogleda na njima
Škola sexa 16.09.2015. - 19:25h
Foto: Shutterstock

Ako mislite da je voditi ljubav lako, grdno se varate. Postoji čitav niz pravila, pa, drage dame, potrudite se da poštujete bar ona osnovna, kako muškarac ne bi pobegao od vas glavom bez obzira!

 

Uvek budi čista i uredna

 

Ništa ne može da odbije muškarca kao ženska aljkavost. Dakle, uvek se istuširajte pre seksa i potrudite se da stignete da se izdepilirate, barem na ključnim mestima, poput pazuha.

 

Čarape

 

Žena u čarapama u 95 odsto slučajeva izgleda seksi. Ali, u čarapama sa halterima, ne vunenim ili pamučnim koje ste nosili ceo dan. U spavaćoj sobi stvarno ne treba da vidi čistoću podova na vašim stopalima.

 

Bonton za žene: Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

 

 

Ne pričaj gluposti

 

Neki vole tišinu, neki razgovor tokom seksa. Ipak, povedite računa o tome šta pričate. Da plafon treba da se okreči ili da niste prali posteljinu, to može da čuje i kasnije, a i ne mora nikada. Bolje ćutite.

 

Ne pitaj kako je bilo

 

Nikada ne pitajte muškarca kako je bilo, već preuzmite inicijativu i recite mu da je fenomenalan, da vam se vrti u glavi i tome slično. Žalbe ostavite za drugarice, ionako ćete im verovatno sve ispričati.

 

Budite najbolja u krevetu: Ovakav seks nijedan muškarac ne zaboravlja!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...