NEVEROVATNO

Divlje i erotično: Nova seks poza koja će vas raspametiti!

Nova seks poza je stigla, probajte je i uživajte u njoj do beskonačnosti
Škola sexa
21:06h Autor:
Foto: Shutterstock

Ukoliko vam nedostaje ideje za seksi pozu, donosimo vam jednu novinu. Isprobajte je nekoliko puta, možda vam postane omiljena:

Upustvo: Potrbuške legnite na krevet, zatim se privucite ivicu kreveta sebi tako da vam glava i torzo vise sa kreveta, pridržavajući se rukama na podu. Vaš partner leći će iznad vas (na vas) s nogama između vaših. Ako želi, može se pridržavati za vaše bokove.

 

Zadatak broj 1 u krevetu: Uradite ovo i vrhunski seks je zagarantovan!

 

Zašto je baš ova poza odlična? Budući da se njegove noge nalaze između vaših, možete očekivati brze poteze van-unutra sa velikom količinom senzacije.

 

Zbog vaše poze „naglavačke“, krv će se lagano slivati u mozak što će stvoriti neopisiv, izvantelesni erotični osećaj. Ipak, zahtevnost poze poprilično je visoka pa koristite svaku sekundu u njoj, no nama se itekako sviđa, a sviđat će se i vama ukoliko tražite nešto novo i divlje.

 

Ovo nismo očekivali: Prosečan seks traje ovoliko

 

Savet: Omotajte zgobove oko njegovih listova kako bi ga „zaključali“ na mestu, zatim pokušajte uhvatiti kružni ritam za još bolji osećaj. Ova poza savršena je za duboku penetraciju i kvalitetan seks, zato zatvorite oči i uživajte u svakom trenutku.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...