6 najčešćih očekivanja

Evo šta muškarci očekuju od prvog seksa s vama

Prvi seks sa novim partnerom je mnogim ženama poprilično neprijatno iskustvo. Međutim, istraživanja pokazuju da bi muškarci najradije voleli kada bi stvari bile sasvim drugačije
Škola sexa 25.07.2013. - 09:37h
Foto: Shutterstock

Seks je izuzetno važan deo veze. Upravo zbog toga, mnoge žene strahuju prilikom prvog seksa sa partnerom da nešto neće uraditi kako treba. Zbog toga su vrlo često ukočene, nepreduzimljive i očekuju od muškarca da uradi sve.

 

Poznati svetski seksolog Trejsi Koks otkriva da su muškarčeve želje prilikom prvog seksa sasvim drugačije i da bi oni voleli da taj čin bude izuzetno maštovit i pun samopouzdanja od strane nežnije polovine. Evo šta zapravo muškarci očekuju od vas tokom prvog seksa.

Da ne brinete se o svom telu
Skrivanje ispod pokrivača ili insistiranje da se ugasi svetlo samo su neke od potencijalnih katastrofa. Čak i ako imate celulita na bedrima i niste savršeno depilirani, treba da vodite ljubav s muškarcem. Osim ako nije reč o seksu za jednu noć, u nekom trenutku će on morati da vas vidi golu. Ostavite strah iza sebe i neka vas ugleda golu u trenutku kada i vi njega. Oboje ćete se osećati bolje.

Da budete aktivne

To ne znači da morate da skačete po krevetu kao dete koje je pred spavanje pojelo slatkiše, već da jednostavno ne ostavljate baš sve pokrete, poteze i seks poze njemu.
Da se ne zamarate njegovim promašajima
Prvi seks može da bude intenzivan i erotičan, ali on takođe može da popusti pod teretom očekivanja. Oboje ste nervozni i želite da sve prođe sjajno. Baš zbog toga bi trebalo da imate razumevanja i za nelagodnosti koje se mogu desiti kod partnera, poput nedostatka erekcije ili preuranjene ejakulacije. Tretirajte to kao da se nije ništa ozbiljno dogodilo, neka zna da to razumete i da ste u seksu otvoreni, iskreni i komunikativni. Ukoliko od komarca napravite slona, vaš seks će se završiti neslavno.

Da mu date mu do znanja da uživate
On zna da žene mogu da odglume orgazam i zna da ne mora uvek da dođe do vatrometa. Nemojte ga štititi od same sebe praveći se da u svemu uživate, osim ako to zaista nije istina. Lagano uzdisanje ili jedno “ah” biće sasvim dovoljno.

Da mu priuštite oralni seks
Ne samo da je muškarcu to jedna od najdražih stvari, nego to pokazuje da ste zaista zainteresovani da date i primite zadovoljstvo.

Da ne pričate o seksu nakon seksa
Sačuvajte emocije posle seksa za razgovore sa prijateljicama. Nikako ne bi trebalo nakon seksa odmah da tražite potvrdu da li ste sada vas dvoje par. Nema potrebe da trčite pred rudu. Ukoliko mu se dopadate, javiće vam se već sledećeg dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...