Izjasnili se

Gde žene greše u seksu: Deset najčešćih pritužbi muškaraca!

Imam 33 godine i još uvek ne znam kada smem da iniciram seks. Kod svake je različito i zato želim da ih zamolim da pokažu malo intresovanja
Škola sexa 09.05.2015. - 16:28h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Za početak da se ogradimo, ovo nije još jedan tekstova u nizu koji savetuju da devojka treba da se povinuje svim muškim željama i da je samo njihovo zadovoljstvo bitno. Baš naprotiv! Za uspešan odnos neophodno je da se čuju želje, greške, kritike obe strane i da se dođe do kompromisa i savršenog odnosa.

 

Upravo zbog navednih stvari, pogledajte jednu anketu pod nazivom “Gde žene greše u seksu?” iz koje vam prenosimo 10 stvari koje pripadnice lepšeg pola skroz pogrešno rade u krevetu. Momci su se potrudili da objasne šta žele više, šta žele manje… zato hajde da pročitamo njihove odgovore.

 

Muškarci, pažnja! 4 erogene zone koje niste znali da postoje, a dovode ženu do ludila!

 

Previše tišine tokom odnosa

!Nema čudnijeg osećaja tokom seksa od onog kada jedinu buku u sobi pravi krevet koji škripi. Ako joj se sviđa ono što radim neka to i pokaže. U suprotnom mogu samo da pomislim da ništa ne radim kako treba", Bane , 30.

 

Zapostavljaju testise
"Ne mislim da treba da ih gnjavi, ali nežno da ih dira, mazi… Mi to volimo, nemojte da se stidite", Denis, 31.

 

Grub “ručni rad”
"Ne znam otkud ta ideja ženama da mi volimo uvek i u svakoj prilici grub seks. Naravno da prija u nekim situacijama i da nas pali, ali kada je u pitanju ručni rad, mora da ima nekog ritma. Nemojte se stideti i da pljunete u ruku povremeni dok to radite. To nam se više sviđa od grubog ručnog rada", Miša 27.

 

Postanite mu potreba: 3 poze u seksu za kojima svaki muškarac čezne!

 

 

Pokažite nam kada i koliko želite seks sa nama
"Imam 33 godine i još uvek ne znam kada smem da iniciram seks. Kod svake je različito i zato želim da ih zamolim da pokažu malo intresovanja. Na primer suptilno skidanje odeće je po mom mišljenju jedna od najseksepilnijih stvari i tada bih znao da smem da se opustim i ne ispadnem paćenik koji samo želi seks", Bojan, 33.

 

Ne govore šta zapravo žele i šta im prija
"Žene znaju šta žele i šta im prija, ali većina ne želi da priča o tome. Nije cilj samo da zadovolji moje potrebe, valjda želi da i njoj bude lepo i prijatno. Još uve ne znamo da čitamo misli, tako da devojke nemojte se stideti, kažite i pokažite šta želite", Nemanja 25

 

Probajte već večeras: 7 seksi zapovesti garantuju nezaboravnu akciju u krevetu!

 

 

Koriste zube tokom oralnog seksa
"Molimo vas da budete svesne da nas to ne pali, već boli", Nikola 26

 

Lažiranje orgazma
"Ne želimo lažan orgazam! Želimo iskrenu kritiku gde to grešimokako bi ispravili. Zamislite da se mi stalno foliramo, kako biste se osećale? E baš o tome vam pričamo!", Aleksandar 28.

 

Najgora seks poza za žene: Muškarci, prestanite da insistirate!

 

 

Budite ponekad suptilne i nežne tokom odnosa
"Nedavno dok mi je devojka davala oralni seks, počela je tako brzo što me izuzetno napalilo. Međutim, kasnije sam želeo da malo uspori i da polako i nežno nastavi dok me ne dovede do ludila, ali nije to učinila! Tako da imam jedan savet za sve devojke: Seks nije takmičenje. Sasvim je ok menjati tempo i ponekad nežno završiti", Vuk 26.

 

Ne, ne volimo šljivice po telu!
"Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali devojke, molim vas, ne pokušavajte da nas “obeležite”. Nedavno kada sam imao seks sa jednom devojkom, tokom celog odnosa pokušavala je da mi napravi šljive i ostavi ujede. Nadam se još uvek da je to u naletu strasti i da nije u pitanju “obeležavanje teritorije” jer to je zaista jadno", Toma 22.

 

4 problema u seksu koji pogađaju sve žene: Ni mlade devojke nisu pošteđene!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...