Dobro se obavestite, pre svega

Mislite da ste dobre u seksu, a uopšte nije tako: Najveće greške koje žene prave!

Donosimo vam neka pravila u seksu koje ste možda zaboravili ili nikada niste znali
Škola sexa 20.04.2015. - 22:06h Autor: hot.net.hr
Foto: Shutterstock

Iako možda nakon godina iskustva mislite da ste seks-majstor, kraljica seksa i seksualni stručnjak, dobro vas je podsetiti da to nije tako. Donosimo vam neka pravila u seksu koje ste možda zaboravili ili nikada niste znali.

 

1. Otvarate pakovanje kondoma zubima

 

Ako koristite bilo šta oštro, uključujući i vaše zube, da otvorite pakovanje, lako možete da napravite rupu u njemu. Jedno istraživanje je dokazalo da je čak tri puta verovatnije da će kondom da pukne ako je otvoren tom metodom.

 

2. Koristite lubrikant bez prethodnog čitanja deklaracije

 

Sigurno niste znali da lubrikanti na bazi ulja, baš kao i razni losioni, mogu da unište kondome i da ih učine sklonijima da puknu. Lubrikanti na bazi vode ili silikona su idealni za korišćenje sa kondomima.

 

5 saveta seks stručnjaka koje svako treba da čuje: Drugi će vas iznenaditi!

 

3. Ljubite samo usne

 

Nedavna anketa sprovedena nad muškarcima i ženama pokazala je da imaju ni manje, ni više, nego 10 erogenih zona koje samo čekaju da ih partneri ljube. Ignorišite ih na vlastitu odgovornost.

 

4. Ne stavljate lubrikant u kondom

 

Uvek stavljajte kapljicu lubrikanta na bazi vode ili silikona, unutar kondoma. Tako se sprečava pucanje, a muškarcu je ugodnije, objasnila je seksolog Megan Andelu. Pazite da ne stavite više od jedne kapljice, jer ako stavite previše, kondom može da isklizne.

 

Muškarci, pažnja! 4 erogene zone koje niste znali da postoje, a dovode ženu do ludila!

 

5. Agresivan napad na klitoris

 

Klitoris ima 8.000 nervnih završetaka i to na području veličine graška. To znači da je blagi dodir dovoljan da se "probudi". Ni u jednom trenutku ruka koja dira klitoris ne bi trebalo da liči na nekoga ko pokušava da odčepi odvod.

 

6. Kažnjavanje penisa

 

Iako postoji stereotip da je penis bušilica, to je vrlo osetljiv organ. "Ručni rad" ili felacio moraju da budu izvedeni pažljivo. Ugrizi, natezanje i slične radnje treba da se izbegavaju, osim ako nisu direktno zatraženi.

 

7. Nedovoljno ga praktikujete

 

Seks poboljšava spavanje, snižava krvni pritisak, otklanja stres, sagoreva kalorije, čisti sinuse, smanjuje depresiju i produžava život.

 

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...