Istražite njeno telo

Muškarci, pažnja! 4 erogene zone koje niste znali da postoje, a dovode ženu do ludila!

Zgrabite lubrikant i pripremite se da istražite i doživite zadovoljstvo stimulisanjem mesta za koja niste ni znali da postoje
Škola sexa
17:06h Autor:
Foto: Shutterstock

Turski naučnici upozoravaju da ove četiri duboke vaginalne erogene zone mogu da budu okidač za postizanje orgazma. Istražite telo svoje partnerke, jer što više osetljivih regija pronađete, imate veću šansu da je potpuno izludite.

 

Spremni? Zgrabite lubrikant i pripremite se da istražite i doživite zadovoljstvo stimulisanjem mesta za koja niste ni znali da postoje!

 

A tačka

 

Pronađite je: Pratite frontalni zid vagine sve do skorog dostizanja njenog cerviksa i tu ćete pronaći A tačku.Prevucite prstom preko ovog dela kao da želite nešto da obrišete. Ako osećate neravninu sa obe strane, nalazite se preblizu ulaza i njene G tačke. Vratite se 3, 4 cm unazad.

 

Stimulacija: “Vagina reaguje samo na pritisak ili pokret, a ne na dodir.”, kaže seks ekspert Dženifer Berman. Zato pokušajte ono što autorka knjige Red hot touch, Jaija, zove baciti sidro i povući. Nakon predigre, stavite lubrikant na prst i dodirnite njenu A tačku. Pritisnite prstom to mesto i povlačite ka sebi.

 

Seks za pamćenje - 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!

 

“Znaćete da ste uložili dovoljno truda ako ona postane još uzbuđenija.”, kaže Ivone Fulbrajt, autorka knjige Touch me there! (Dodirni me tu!).

 

O tačka

 

Pronađite je: Locirali ste njenu G tačku? Svaka čast! E sad rotirajte prst ka suprotnom zidu i idite malo dublje dok ne osetite sunđerastu regiju na zadnjem zidu njene vagine – to je njena O tačka.

 

Stimulacija: Kada ste je doveli do usijanja, pokušajte sa baciti sidro i povući tehnikom istovremeno na O i G tački. “Neke žene mogu da ejakuliraju od ovoga.”, kaže Jaija.

 

Cerviks

 

Pronađite je: Dubokom penetracijom možete da dodirnete njen cerviks odnosno grlić materice penisom.
“Osećaj je otprilike kao dodirivanje vrha nosa – čvršća je od sunđeraste teksture vagine.”, kaže Lisa Masterson.

 

Budite najbolja u krevetu - Ovakav seks nijedan muškarac ne zaboravlja!

 

Stimulacija: Obratite pažnju na njen menstrualni ciklus: Oko ovulacije (od 13. do 16. dana njenog ciklusa) stimulacija cerviksa može da bude veoma prijatna. Kružite oko njenog cerviksa uz pomoć prsta ili dva, a jednom kada napravite direktan kontak, nežno klizite po ovoj regiji, stvarajući čvrst, ali nežan pritisak, sve dok ne oseti duboko, skoro zadovoljstvo celog tela. Ako vaši prsti nisu dovoljno dugački, koristite vribrator.

 

Karlični mišići

 

Pronađite ih: Ne možete da dodirnete karlični pod mišića direktno, ali možete da ih aktivirate.

 

“Oni okružuju vagiu i kontrahuju se kada dođe do vrhunca.”, kaže Fulbrajt. Brazilska studija iz 2014. godine je otkrila da mlade žene sa snažnim mišićima karličnog poda imaju više orgazama.

 

Najgora seks poza za žene - Muškarci, prestanite da insistirate!

 

Stimulacija: Vaša partnerka verovatno zna najefikasniji način, a to su Kegelove vežbe. Zabavite se i kupite specijalne seksi kuglice. Namažite jednu lubrikantom, stavite je unutar nje i vidite da li može da je zadrži. Dodajte i drugu kada bude spremna. Ovo je zabavno i uzbudljivo, a osim što zateže njene karlične mišiće, kuglice mogu da pređu i preko G tačke i da je stimulišu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...