Noć za pamćenje

Budite najbolja u krevetu: Ovakav seks nijedan muškarac ne zaboravlja!

Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalima, ali i poze "kaubojka" ili "obrnuta kaubojka" koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu
Škola sexa 28.03.2015. - 22:21h Autor: mondo.rs
Foto: Shutterstock

Seks kakav će muškarcu ostati u mislima dugo… dugo! A i vi ćete se odlično zabaviti

Prljave priče
Mnogim devojkama nije prijatno da kažu nešto "prljavo", ali iznenadiće vas šta nekoliko takvih reči može da uradi muškarcu. Naravno, sami procenite dokle želite da idete sa "nevaljalim" rečima, jer nije poenta da vam bude neprijatno.

 

4 poze koje od muškarca prave profesionalca u krevetu: Za seks bez granica!

 

Kontrola

Malo šta je više seksi od devojke koja zna šta želi u krevetu! Pokažite mu šta želite, ponekad preuzmite kontrolu - ne morate da mu stavite lisice (mada možete, ako to oboje želite), dovoljno je za početak da budete "odozgo" i na taj način kontrolišete intenzitet i brzinu odnosa.

 

Nove poze
Ako želite da probate neku novu seks pozu, ne čekajte, predložite mu to! Muškarci vole kada su dame kreativne u seksu, zato se ne opterećujte time da li će vas nova poza dovesti do vrhunca - sigurno će raspaliti strasti.

 

Postanite mu potreba: 3 poze u seksu za kojima svaki muškarac čezne!

 

Iznenađenje

Možda ne želi da ga iznenadite tako što ćeš usred odnosa izvući vibrator ispod kreveta, ali "ubacivanje" nekih seks igračaka u odnos verovatno nije loša ideja. Budite maštoviti - u obzir dolaze seks igračke, hrana, igranje seksi uloga, novo mesto za seks i bilo šta što vas oboje uzbuđuje. U svakom slučaju, pre nego što ga nečim iznenadite, saznajte šta voli, da ga ne biste stvarno "iznenadila".

 

Gledanje
Vizuelna stimulacija uglavnom uzbuđuje muškarce. Mnogi zato vole seks pred ogledalima, ali i poze "kaubojka" ili "obrnuta kaubojka" koje im omogućavaju da zaista uživaju u pogledu.

 

Ne budite naivni: 4 situacije kada on ne želi ništa sem seksa!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...