Astro kama sutra

Seksi talenat i erogene zone: U zagrljaju Vodolije izgubićete razum, sa Bikom ne postoji tabu!

Kod Raka kvalitet zavisi od količine poverenja, dok Vage obožavaju suptilne igre zavođenja
Zanimljivosti
22:44h Autor:
Seksi talenat i erogene zone: U zagrljaju Vodolije izgubićete razum, sa Bikom ne postoji tabu!
Foto: Shutterstock

Proverite koji znak ima talenat za vođenje ljubavi, ali u svakom smislu reči. Otkrijte i erogene zone svakog znaka, pa ćete imati bolju predstavu šta treba da radite kada ga sledeći put odvučete u krevet!

Ovan

Ovnovi su istog momenta spremni i motivisani za akciju. Kod njih predigra ne traje dugo, vrlo su konkretni. Strastvena priroda ih čini dobrim ljubavnicima, ali ne sa mnogo mašte. Erogena zona: Duboki i snažni poljupci ih neverovatno uzbuđuju.

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku - Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

Bik

Izuzetno emotivni, ali u konekciji sa Zemljom, Bikovi su savršeni ljubavnici. Vode računa o svakom detalju. Sporije, ali sigurno Bik će vas dovesti do nezaboravnog vrhunca. Erogena zona: Vrat i gornji deo leđa.

Blizanci

Ovde ne postoji tabu. Sve dolazi u obzir, pa iako to podrazumeva više partnera ili partnera istog pola. Ono što može da ga udalji jeste monotonija i kolotečina. Erogena zona: Vole priču tokom seksa.

Rak

Oni su kraljevi maženja i milovanja. Kako im predriga traje u tom maniru, tako su i očekivanja da i posle seksa uživaju u njoj. Ne preferiraju „ljubav“ na jednu noć. Za Raka poverenje ima ključnu ulogu u tome kakav će seks biti. Erogena zona: Grudi i koža.

Lav

Lavove treba maziti do iznemoglosti. Očekuju maksimalnu pažnju i divljenje od partnera. Ako jedna stavka izostane, nećete dobiti spektakularni čin kakav samo on može da priušti. Erogena zona: Kičma i deo ispod grudi.

Devica

Devica nikada neće preuzeti inivcijativu, od nje ne treba očekivati spretnost u poznavanju ljubavnih igara. Sam znak govori u prilog tome. Erogena zona: Mozak.

Horoskop za mart - Evo šta su zvezde pripremile za vas!

Vaga

Vagu treba motivisati nekim skupocenim i otmenim predmetima kao što su veš, svilena posteljina i slično. Ona voli suptilne igre zavođenja i to prenosi u zonu seksualnih odnosa. Ona ima i prefinjen ukus, pa partner mora imati najbolje fizičke karakteristike. Erogena zona: Bokovi.

Škorpija

Ovaj znak ne treba komentarisati. Ona vođena svojim instinktom prirodno talentovana pogodiće sve vaše erogene zone i pružiće nadrealno zadovoljstvo. Erogena zona: Donji deo leđa... Ma sve!

Strelac

Strelcu je najvažnji partnerov temperament i duh. U krevetu umeju da pokažu impulsivnost i neerovatnu strast. Vole da promene više poza u toku jedne „runde“. Erogena zona: Seks i joga, samo neka je intezivno.

Jarac

Iako ostavlja utisak osobe koja nema preteranu želju za seksom i kao da se teško „pale“, kada dođe do toga uz veliko partnerovo strpljenje pokazaće veštine kakve ni na filmovima niste videli. Erogena zona: Blagi dodir kolena.

Govor tela vas odaje - Škorpija ne zna da sakrije bes, ubiće vas pogledom!

Vodolija

Originalnost je najbolji opis Vodolije kao ljubavnika. Njeni najmaštovitiji izlivi emocija i najčudnije želje i maštanja, navode partnera da izgubi razum. Ona to čini na vrlo jedinstven način. Erogena zona: Čitavo telo.

Ribe

Ribe su neuništivi romantičari i oni se upuštaju u seksualne avanture samo iz čiste emocije. Svojim senzibilitetom i pokretima umeju da ostave snažan utisak na partnera u krevetu. Erogena zona: Masaža stopala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs