Bez stida

5 neprijatnih situacija u seksu koje je svaka dama prošla, a nijedna ne govori o tome!

Svakoj ženi se bar jednom u životu dogodilo da se usred strastvene akcije začuju vaginalni gasovi, na koje ne može da se utiče
Ljubav
19:14h Autor:
5 neprijatnih situacija u seksu koje je svaka dama prošla, a nijedna ne govori o tome!
Foto: Shutterstock

Iako je seks vrtlog strasti kada se mozak isključuje, a sva čula uživaju u trenucima zadovoljstva, sav vatromet i vaše seksi izdanje znaju da unište situacije zbog kojih se većina žena stidi, a uopšte ne može da utiče na njih.

Ne brinite, niste jedine, ovih 5 naprijatnih trenutaka u seksu desila su se svakoj ženi bar jednom!

1. Zvuci koji ubijaju romantiku

Vaginalni gasovi su sasvim normalna pojava, koja se dešava svakoj ženi usled određenih poza, naročito kada je u pitanju pseći položaj. Žene znaju da je to sasvim normalno, ali im se uvek javlja potreba da objašnjavaju, izvinjavaju se ili pocrvene od sramote. Zaista nema potrebe za tim, vaš partner vam neće uzeti za zlo, budući da na to ne možete da utičete.

Najgora seks poza za žene - Muškarci, prestanite da insistirate!

2. Mrlje na krevetu

Fleke na posteljini mogu poticati od muškarca, ali najčešće su ženske. Ejakulaciju kod dama prati izbacivanje vaginalne sluzi i to je nešto što, ukoliko želite potpuni užitak, ne možete da zaustavite.

3. Glavobolja

U vrtlogu strasti lako vam se može desiti da udarite glavom o stranicu kreveta ili zid i zaradite glavobolju. Budite pažljivi i ne dozvolite da se to dogodi i uništi vam trenutak, a izbeći ćete i moguće snimanje glave.

4. "Smotani" partneri

U novoj vezi uvek ima mnogo strasti, ali i straha i nesigurnosti. Ako se partneri još uvek ne poznaju dobro, trenutak promene poze može biti čudna ili neprijatna, jer neusklađenost partnera može da oteža stvar.

Žena spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane - Seks je moja strast!

5. Odjednom puna bešika

Imajte u vidu da pritisak na bešiku tokom seksa može da izazove mokrenje koje ne može da se zaustavi ili snažnu potrebu da odmah odete u toalet. Ovo je vrlo česta pojava tokom seksualnih odnosa, a svakoj dami bude neprijatno kada se pod uticajem strasti opusti, pa bešika otpusti malo urina. Idite na vreme u toalet i sprečićete ovu pojavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs