Očigledno

Zašto su neke žene tako loše u seksu: 4 glavna razloga!

Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene, a zadnjica puna celulita
Škola sexa 02.03.2015. - 16:44h Autor: Super žena
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Svi tako očajnički želimo da seks bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u svojoj glavi.

 

Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu.

 

OVDE saznajte zašto vas muškarci izbegavaju!

 

1. Totalno ste nesigurni
Osim ako zaista ne želite da vidi sve vaše mane, nemojte da mu naglašavate kako vam je stomak ogroman, grudi oklembešene, a zadnjica puna celulita! Dozvolite mu da voli vaše telo. Ako ga ti vi ne volite, ne znači da se ni njemu ne dopada. Istina je da verovatno neće videti vaše mane osim ako ga na to ne naterate. Dakle, prestanite da se sažaljevate pred njim i da kukate kako vam je odvratno telo, prestanite da mu govorite kako zaslužuje neku lepšu devojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete da očekujete da mu bude seksi devojka koja konstantno naglašava da ona to nije?!

 

2. Opsednuti ste svojim manama
Teško da je moguće naći neku ženu koja je savršeno zadovoljna svojim telom. Sve dame imaju mane, a najgora stvar je kada postanete opsednuti time. Međutim, budući da ne možete tek tako da prestanete da razmišljate o manama, najbolja stvar je da vodite ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači prigušena svetla, seksi veš koji ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rešenja, ali mogu da pomognu.

 

Ispovest svingera: Najviše me uzbuđuje kada gledam ženu sa drugim muškarcima!

 

3. Jednostavno vam nije do seksa
Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kada je devojka baš napaljena, ona uopšte ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i salce, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra vežba za početak je da stavite sebi povez preko očiju i da uživate samo u osećaju. Zaboravite na to šta vaš partner želi na nekoliko trenutaka i u potpunosti se prepustite uživanju.

 

Muškarci traže fatalne žene: Evo koje su njihove karakteristike!

 

4. Uskraćujete mu bliskost
Intimnost, i fizička i emotivna, je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio “dobar dečak”, onda ne možete da očekujete fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionisala, i ne treba da je posmatrate kao neku alatku za kažnjavanje.

 

Tajna muškog mozga: Jedini deo ženskog tela kom ne mogu da odole!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...