Obratite pažnju

Mali podsetnik: Stvari na koje muškarac ponekad zaboravi u krevetu!

Kad je reč o seksu, i muškarci i žene ponekad u zanosu zaborave na određene stvari, koje možda mogu delovati kao sitnice, ali svakako prave razliku u vođenju ljubavi
Škola sexa
15:10h Autor:
Mali podsetnik: Stvari na koje muškarac ponekad zaboravi u krevetu!
Foto: Shutterstock

Verovatno nema srećnijeg muškarca od onog koji je upravo imao seks. Ali, ma koliko on bio zadovoljan, partnerka ponekad i nije, jer postoje neke stvari na koje muškarci često zaborave za vreme seksa. Evo malog podsetnika.

1. Klitoris je tu, da baš tu. Ne niže, ne sa strane. Klitoris se ne miče. Uvek je na istom mestu. Muškarci, pokušajte da ostanete fokusirani i stimulišete pravo mesto, ili zamolite partnerku da vam rukom da precizna uputstva.

2. Skinite čarape. Nema ništa seksi u tome kad je muškarac go, ali nosi čarape.

3. Lubrikant, lubrikant, lubrikant. Iako su žene "vlažne" kad su uzbuđene, lubrikant će dobro će doći.

4. Seksi razgovori mogu da budu vrlo napaljujući. Neke žene "prljave" razgovore smatraju vrlo uzbuđujućim. Ne suzdržavajte se i svoje radnje popratite rečima, ali vodite računa da ne preterate.

5. Prilikom oralnog seksa, ako je jezik suv, to može poprilično da iritira.

6. Pripazite na to šta radite rukama. Osim ako partnerka izričito ne zatraži, nemojte da joj štipate, stiskate i zavrćete bradavice jer su vrlo, vrlo osetljive.

7. Ponekad su nežan dodir i lagan poljubac bolja opcija.

8. Žene ne znaju šta muškarcima za vreme seksa prolazi kroz glavu, ali izrazi lica koji pokazuju da nešto kalkulišete, a ne da vodite ljubav, nisu privlačni. Nasmešite se ponekad.

9. Nemojte da zaboravite grudi. Bradavice, ako znate kako treba s njima, usputna su stanica pre velikog finala – penetracije u vaginu. Nemojte uvek ići brzim vozom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs