Nema pravila

Mitovi o seksu na koje ne smete da nasedate: Što duže traje, to je bolji!

Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan
Ljubav
21:04h Autor:
Mitovi o seksu na koje ne smete da nasedate: Što duže traje, to je bolji!
Foto: Shutterstock

Iako u seksu ne postoje strogo određena pravila, postoje određeni mitovi na koje ne treba da nasedate, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. Morate da imate seks svake večeri da biste imali srećnu vezu

Nema ničeg lošeg u tome da recimo imate seks tri puta nedeljno. Parovi koji seks upražnjavaju iz zadovoljstva i u stanju su da provedu vreme bez seksualnog čina imaju zdraviji odnos od onih parova kojima je seks primarna stvar koju rade u vezi. S druge strane, možete imati seks i tri puta dnevno, ako tako želite. Pravila ne postoje.

2. Muškarci vas neće želeti ukoliko niste izdepilirane

Muškarcu kome je zaista stalo do vas neće biti problem da ima seks sa vama čak i ako vaše noge nisu savršeno glatke. Vaša donja frizura nije merilo toga da li ćete imati seks ili ne, tipovi koji tome pridaju ogroman značaj su hipokrate koji ni sami ne sređuju sebe, a uvek daju sebi za pravo da to zahtevaju od žene.

Razbijeni mitovi: Ni u ludilu nemojte priznati koliko ste seksualnih partnera imali!

3. Oralni seks je obavezan

Ništa u seksu nije obaveza. Čak i onda kada vas "krivi" jer imate menstruaciju. Da ne pričamo o tome kada to od vas "na silu" zahteva. Seks je stvar uživanja, oralni seks je stvar izbora.

4. Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan

To je kao da neko kaže da ste dosadni jer svakoga dana nosite puštenu kosu. Misionarska poza je prijatna i lagana, ako vama ona najviše odgovara, samo napred. Interesantnije seks poze su možda zabavne, ali nisu pokazatelj dobrog seksualnog života.

5. Seks nije dobar za njega ukoliko zahtevate da koristite kondom

Ne nasedajte na tu priču nikada.

Jasna poruka muškarcima: Pevačica fotografijom dokazala da ničiji nije prevelik za kondom! (FOTO)

6. Treba da probate sve, makar jednom

Ovo je obično fraza koju možete da čujete kada odbijete tipa koji traži analni seks. Vi možete da budete seksualno otvorena osoba i avanturista i bez toga da probate stvari koje ne želite.

7. Gasovi iz vagine nisu nikakva sramota

Zvuci koji se čuju kao gasovi tokom seksa dolaze iz vagine, kada se u njoj nađe previše vazduha. Do toga dolazi kada penis penetrira u vaginu tako što nekoliko puta potpuno bude van nje i vraća se unutra i na taj način sabija vazduh. Smejte se tome ili nemojte, ali svakako nemojte da se osećate neprijatno, to je potpuno prirodna stvar.

8. Pokazatelj toga da ste spremni na seks je količina vlažnosti

Što nema apsolutno nikakve veze sa životom. Možete biti u krevetu sa neviđeno zgodnim frajerom sa kojeg želite da strgnete svu odeću, a da se dole odvija pustinjska scena iz filma Lorens od Arabije. Lubrikant je sjajan saveznik u seksu, nemojte to da zaboravite.

5 pitanja o seksu na koje mnogi traže odgovor, ali se ne usuđuju da pitaju: Ekspertkinja odgovara!

9. Što seks duže traje, on je bolji

Pa i ne baš. Obično postane naporan.

10. Treba da budete srećnice jer imate dečka koji voli da se spusti dole

Srećne? Ne. To treba da bude prirodna i normalna stvar u seksualnom životu između dve osobe. Ukoliko on ima problem sa time, pokušajte da nađete rešenje. Ako nije zainteresovan za rešenje, znate šta sledi dalje.

11. Muškarci obožavaju seksi donji veš

Više u teoriji i na dobroj fotografiji, nego u realnosti. Ne bacajte previše novca na to. Velika je verovatnoća da na njega neće preterano ni obratiti pažnju.

Ljubavnik kojeg sve dame žele: Predlaže nove stvari, pazi na higijenu, oralni seks mu nije problem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs