Igra psihe

Ne možete da doživite orgazam? Evo u čemu je problem i kako to da prevaziđete!

Negativne misli zauzimaju prvo mesto kada je reč o blokadi orgazma, a vrlo poželjno je eksperimentisanje i istraživanje tela, koje sigurno vodi ka vrhuncu zadovoljstva
Škola sexa
22:20h Autor:
Ne možete da doživite orgazam? Evo u čemu je problem i kako to da prevaziđete!
Foto: Shutterstock

Seksualno zadovoljstvo je pravo svih, ali ne mogu svi lako doći do njega.

Za početak, nemojte pretpostavljati da vaše telo zna kako treba da odgovori, pogotovo ako mu nije data prava pažnja i stimulacija. Seksualni odgovor nije automatski, već treba da dođe kao posledica ohrabrenja i podsticanja, ne samo od strane partnera, već i od samog sebe.

OVDE pročitajte gde leži ključ za žensko seksualno zadovoljstvo!

Seksualno zadovoljstvo i vrhunac su naučena ponašanja. Svaka osoba je jedinstvena, pa tako i njeno seksualno ponašanje. Ono što je ključ uspeha za jednu osobu možda nije za drugu, tako da vi i vaš partner morate da naučite koja vrsta dodira, ritma i pritiska vama najviše odgovara.

Ali, imajte na umu da se čak i to menja i da vas neće uvek pokretati iste stvari!

Prvi korak ka rešenju ovog problema jeste da se oslobodite negativnih misli i da ih zamenite pozitivnim.Ukoliko usvojite radoznalost, seksualno eksperimentisanje i naučite kako bi vaše telo moglo da reaguje na njih, ako se rešite predrasuda ili prevelikih očekivanja, lakše ćete doći do zadovoljstva.

A kako se muškarci osećaju kada žena sa njima ne doživi orgazam, otkrijte OVDE.

Što duže dozvoljavate negativnim mislima da budu prisutne, sve teže će vam biti da postignete željeni orgazam.

Eksperimentisanje može da znači i samo dodire, a može uključiti i neke seksi igračke. Takođe, možete i sami eksperimentisati kako biste naučili kako funkcioniše vaše telo. Tako ćete ujedno i lakše objasniti partneru šta biste želeli da probate sa njim i šta je ono što vas pokreće, a što vam najviše odgovara i dovodi vas od ludila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs