Muškarci, obratite pažnju

Zaboravite na tehniku: Tri stavke koje garantuju ženski orgazam!

Intenzitet orgazma ispitanica u najvećoj meri zavisio je od stepena privlačnosti koju su osećale prema partnerima
Škola sexa
02:32h Autor:
Zaboravite na tehniku: Tri stavke koje garantuju ženski orgazam!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ženski orgazam i dalje je velika zagonetka pa je upravo zato vrlo čest predmet naučnih istraživanja. Ovoga puta istraživali su se intenzitet, učestalost i stepen zadovoljstva, a naučnici su hteli da otkriju u kojoj meri te tri stavke određuje izbor partnera.

Uočeno je da je učestalost povezana sa intenzitetom, a to je izraženije kad je žena u vezi sa muškarcem koji je samouveren, dobro zarađuje i zasmejava je. Naučnici su primetili da važnu ulogu u tome imaju i mere tela muškarca, osobine, kao i celokupan izgled, prenosi Cosmopolitan.rs.

Koliko ste strastveni prema horoskopu: Devica je promiskuitetna i fatalna, Blizanac voli trojku

Istraživanje su sproveli psiholozi sa Univerziteta Albani, predvođeni Džordžom Galupom, a u njemu su učestvovali heteroseksualni parovi koji su odgovarali na pitanja o svojim seksualnim životima. Poseban naglasak stavljen je na orgazam ispitanica.

Intenzitet orgazma ispitanica u najvećoj meri zavisio je od stepena privlačnosti koju su osećale prema partnerima. Važnim se pokazao i broj seksualnih odnosa, tačnije – što su partneri češće imali seks, žene su lakše i intenzivnije doživljavale orgazam. U tom slučaju žene su uopšteno navodile da su osetile veći seksualni užitak.

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

Ovo istraživanje pokazuje da seksualna tehnika muškarca i nije toliko važna. Mnogo su važnije njegove osobine i sve ono što on donosi sa sobom u vezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs