Upoznajte se sa tajnama tantričkog seksa

Tantrički seks za nesvakidašnji orgazam

Zaboravite malo na tehniku vođenja ljubavi i uključite mozak za vrhunsko uživanje u tantričkom seksu, koji vam garantuje jedinstveno seksualno iskustvo
Ljubav
22:40h
Tantrički seks za nesvakidašnji orgazam

Da recept za dobar seks ne piše samo moderno doba dokazano je puno puta. Zato, ukoliko želite da zavirite u tajne igre zavođenja osvrnite se na drevnu istoriju 5.000 godina unazad. Istočnjačka praksa vam predlaže tantrički seks za stimulaciju svih čula i nezaboravnu seksualnu avanturu.

Kako biste se prepustili čarima tantričkog seksa ne morate da vodite ljubav satima, već dobru tehniku zamenite dobrim mentalnim pristupom, koji će vam produžiti trajanje orgazma. Naime, ovo drevno istočnjačko učenje o seksu kaže da ćete tantričkom veštinom imati više poštovanja prema partneru, koje polako prerasta u obožavanje. Tako ćete osećati svaki partnerov pokret i uživati u svakom dodiru. Zato je potrebno da zaboravite na sve loše strane koje vaš partner, svakako, ima i da od njega načinite idealnog muškarca i ljubavnika. Naravno, neophodno je da ste i vi za njega u tim trenucima prava boginja ljubavi i seksa.

Tokom seksa trebalo bi da imate osećaj spajanja sa partnerom, i duhovno i telesno. Ljubitelji tantričkog seksa preporučuju da ne dođete do završnog čina seksa barem pola sata kako biste doživeli produženo uzbuđenje i pripremili telo za orgazmični vatromet. Ovo su uputstva koja treba slediti kako biste i vi okusili nezaboravan tanrički seks:

1) Fokusirajte se na disanje i reakciju vašeg partnera na dodirNe vodite ljubav napamet, već osetite prave trenutke za prave poteze. Pronađite erogene zone vašeg partnera koje ća ga dovesti do ludila. Takođe, uputitte ga na vaše tačke usijanja. Ogroman broj nerava, koji vode do genitalija, nalaze se na trtičnoj kosti na dnu ženskih leđa. Stručnjaci za tantrički seks tvrde da se njihovom simulacijom postiže orgazam kod čak 91 odsto žena. Što se muškaraca tiče, u palcu na stopalima je mesto velikog broja nerava, koji su povezani sa centrom za uživanje u mozgu. Uz akcenat na delove tela koji čekaju da budu alarmirani, trebalo bi da obratite pažnju na disanje i da njime stimulišete partnera.

2) Gledajte se u oči što duže možete

Dubinski kontakt očima je glavna predigra za pravu seksualnu ekstazu. Zato, gurnite stid negde pod tepih i probudite opasnu zavodnicu u sebi. Zadržite pogled vašeg partnera na vašim očima i dozvolite jedno drugom da oči zapale vašu seksualnu želju i učine da tela krenu da gore. Ne prekidajte dubinsko posmatranje oči u oči, već tako omađijani zaposlite ruke i osetite kako njegov alat lagano raste. Pokušajte da prolongirate kontakt očima što je duže moguće, a onda takođe sporijim tempom, bez cepanja odeće i prepuštanja divljoj strasti, zauzmite dobru pozu za vrhunsko uživanje. Tantrički seks otkriće vam kako suzdržavanje naleta jake strasti može pružiti dublji krajnji seksulani doživljaj.

3) Izbegavajte poze iz kojih lako dolazite do orgazma

Kako biste napravili balans između muške i ženske energije i doveli do savršenog spoja i kulminacije erotskog naboja, menjajte poze i ne fokusirajte se samo na jednu. Za najintimniji seks zaboravite na polne razlike i prepustite nekada muškarcu ulogu nežnog i osećajnog, a vi budite vođe, koje kontrolišu situaciju. Zatim, isprepletite ruke čvrsto jedno oko drugog i stisnite ih što jače možete. Ne samo da će vam ovaj potez dati snagu, već će biti odličan erotski stimulans i pojačati seksualni nagon. Nakon toga probajte neke od omiljenih poza tantričkog seksa, kojim ćete doći do eksplozije u krevetu:

a) Neka on sedi prekrštenih nogu, a vi se ugnezdite u njegovo krilo njemu okrenuti licem u lice. Zatim, obmotajte noge oko njegovog struka. On će podizanjem vašeg tela diktirati tempo, a zajedno ćete uživati u svakom pokretu i izrazu lica koji će produbiti orgazam.

b) Neka vaš partner bude u polusedećem položaju, naslonjen na naslon iznad kreveta, dok mu je iza leđa postavljen jastuk. Vi budite u raskoraku i spustite se u čučanj, spuštajući ruke na njegova ramena ili naslon iznad kreveta. U ovoj pozi vi ste ti koji imaju punu kontrolu, dok je on rukama naslonjen na vaše bokove ili zadnjicu.

c) On u ispruženom položaju leži na krevetu, dok su njegove noge lagano raširene i savijene u kolenima. Vaš zadatak je da čučnete njemu okrenuti leđima i pridržavate se za njegova kolena. Ovde će vaš partner kontrolisati seksualno uživanje, koje ćete oboje, zbog dobre tantričke predigre, dugo pamtiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs