Nije sve kao na filmu

Razlozi zašto nema seksa tokom prve bračne noći: Mladoženja je previše pijan, a mlada preumorna!

Najnovije istraživanje je pokazalo da, nažalost, mnogi mladenci prve bračne noći uopšte nemaju seks. Mnogo je razloga zašto do seksa tada ne dođe, a evo koji su najčešći razlozi
Wedding
05:32h Autor:
Razlozi zašto nema seksa tokom prve bračne noći: Mladoženja je previše pijan, a mlada preumorna!
Foto: Shutterstock

Planiranju venčanja i samom velikom danu posvećuje se mnogo pažnje. Sve mora da bude savršeno, svaki detalj. Međutim, ono o čemu se malo govori, a često se izjalovi je seks tokom prve bračne noći.

Najnovije istraživanje je pokazalo da, nažalost, mnogi mladenci prve bračne noći uopšte nemaju seks. Mnogo je razloga zašto do seksa tada ne dođe, a evo koji su najčešći razlozi:

1. Mladoženja je previše pijan (24 odsto) 2. Mlada je preumorna (16 odsto) 3. Mlada je previše pijana (13 odsto) 4. Mladenci su morali da paze na decu (11 odsto) 5. Mladenci su se posvađali pre završetka slavlja (9 odsto) 6. Mladenci su morali da otputuju na medeni mesec (9 odsto) 7. Mladenci su ludovali do samog kraja svadbe (7 odsto) 8. Mladoženja je bio preumoran (4 odsto) 9. Ni mladoj, ni mladoženji nije bilo do seksa (4 odsto)

Dakle, previše alkohola i umor su najčešći razlozi zbog kojih ne dođe do seksa prve bračne noći. Ima smisla. Sem toga, iako su venčanja divna, mogu da budu poprilično iscrpljujuća i stresna, pa nije ni čudo da mladenci preteraju s alkoholom i sve što žele nakon toga je da spavaju barem dva dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs