Obratite pažnju

4 cake da se dosada nikada ne ušunja u vaš krevet: Ne zaboravite na poljupce!

Zagrlite partnera ispod pokrivača, jer to može biti odličan početak vruće igre, a ne zaboravite i na poljupce koji donose intimnost u vezu
Škola sexa 19.12.2014. - 21:41h Autor: B92
Foto: Shutterstock

Mnogi parovi kažu da osećaju umor čim uđu u spavaću sobu i da samo žele da spavaju. Zbog toga eksperti preporučuju da mesto za seks potražite u drugim prostorijama, da istražujete i da budete inovativni.

 

Evo 4 primera kako da osvežite seksualni život, pre nego što oboma postane dosadno!

 

OVDE pročitajte šta vas čeka u ljubavi i seksu tokom 2015 - Uzbudljiva godina je pred nama!

 

1. Grlite se

 

Kada ste poslednji put zagrlili vašeg dragog, tek onako? Fizički kontakt je veoma važan, a mnogi ne mogu da se sete kad su poslednji put zagrlili partnera. Da biste došli u raspoloženje za seks, nekada je dovoljno da se prikradete partneru i zagrlite ga. Bliski kontakt može da vam pomogne da da odete "korak dalje".

 

2. Razgovarajte o seksu i fantazijama

 

Pričajte s partnerom o pozama u seksu koje ste pokušali da izvedete. Ne morate da koristite prljave reči, nego se prisetite prijatnih trenutaka i ponovo ih proživite. Ili predložite neku pozu koju biste želeli da isprobate. Razgovarajte o međusobnim seksualnim fantazijama ili igrajte igrice, na primer, poker u skidanje...

 

5 saveta porno glumice za najbolji seks pročitajte OVDE - Razbuktajte strasti!

 

3. Iznenadite je

 

Sećate li se kad ste iznenadili partnera? To možete da učinite na veoma jednostavan način. Uđite sa njim pod tuš kada najmanje očekuje, pošaljite iznenada neku seksi poruku ili idite na mesta na koja ste išli na početku vaše veze. Oduševićete ga, a strasti će se ponovo razbuditi!

 

A koje je najjače žensko oružje za zavođenje, saznajte OVDE - Nijedan muškarac ne može da odoli!

 

4. Ljubite se

 

Ne zaboravite i ljubljenje tokom seksa. Često se dogodi da se parovi zanesu toliko da zaborave da ljubljenje donosi intimnost u vezu.

 

Da li ste znali da se poljupcem od 10 sekundi prenese 80 miliona bakterija?! Više saznajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...