Uverite se sami

Muškarca otkriva njegov odnos sa majkom: Kako mama kaže!

Ako je zove svaki dan i presudan mu je njen savet, onda je on itekako nesiguran u sebe. Otkrijte kakav je karakter vašeg muškarca u odnosu na njegove veze sa majkom
Zanimljivosti
19:54h
Muškarca otkriva njegov odnos sa majkom: Kako mama kaže!
Foto: Shutterstock

Ako niste sigurne u to kakav je karakter vašeg muškarca onda samo pogledajte kako se od ophodi prema svojoj majci. Možda je pažljiv, možda je grub, ili pak ravnodušan.. Verujte, sve će to vremenom i te kako uticati na vašu vezu.

Zove je svak danUkoliko vaš partner majku zove svaki dan i s njom vodi duge razgovore, to znači da joj najverovatnije priča o svemu, uključujući i intimne detalje vašeg odnosa. Zbog toga će njegova majka imati mogućnost da zaviri u vašu najdublju intimu, ali će znati i za svaku vašu svađu, a mislimo da odgovor na pitanje čiju će stranu zauzeti znaju svi.

Traži njen savet

Postoji nešto nemuževno u odraslom muškarcu koji ne može sam doneti odluku, već uvek traži pomoć i savet majke. Naravno, poželjno je da poštuje njeno mišljenje, međutim ako mu je majčino odobravanje najvažnije i potrebno u svakom težem trenutku, to je znak da je kao osoba poprilično nesiguran. Ako nema dovoljno poverenja u sebe, kako će onda očekivati da vi verujte u njega?

Nije zahvalanMuškarac koji vlastitu majku uzima zdravo za gotovo, verovatno nijednu osobu, uključujući i svoju djevojku, u svome životu neće dovoljno ceniti. Ovaj tip muškarca u većini slučajeva prvo gleda sebe i svoje potrebe. Osim toga, nikada nema potrebu da se zahvali ljudima kada nešto učine za njega, jer smatra da majka, žena ili prijatelj jednostavno rade ono što njihova uloga i nalaže.

Jednostavno nisu bliski

Iako postoji niz opravdanih razloga da se odnos s roditeljima razvodni i da osećamo otuđeni od njih, neki muškarci jednostavno nemaju strpljenja, vremena ili srca kako bi ostali bliski sa svojom majkom. Ako ne zna da ceni odnos s prvom ženom koja ga u životu voli, tada su šanse da mu ljubav i u vašoj vezi bude prioritet jako male.

Ružno govori o njojBez obzira kakva je njegova majka bila za vreme njegovog odrastanja, njegova sklonost da ružno govori o ženi koja ga je rodila puno govori o njegovoj ličnosti. Razumljivo je ako se povremeno žali na vlastitu majku, međutim, konstantno ružno pričanje o majci pokazuje ozbiljan nedostatak poštovanja prema ženama i nezrelost.

Još uvek živi prema njenim pravilimaMuškarac koji i dugo nakon što se odselio iz porodičnog doma još živi po pravilima, vrednostima i standardima kojima ga je naučila majka u mladosti, nije u stanju sam uspostaviti vlastiti sistem vrednosti. Ako u gotovo svakoj njegovoj rečenici čujete "moja mama kaže", to nije samo nešto što bi vas moglo iritirati, već i znak da se boji da bude samostalan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs