Probajte već večeras

5 razloga zašto je dobro biti glasan u seksu: Prečica do orgazma!

Glasni uzdasi u datom trenutku ukazaće partneru šta vam prija u seksu, pa ćete i više uživati, a osim toga, to će izludeti muškarca i pružiti mu neizmerno zadovoljstvo
Škola sexa 12.12.2014. - 21:43h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Iako vam se možda glasni seks ne čini kao dobra ideja zbog komšija i slično, ne bi trebalo da budete potpuno nemi.

 

Kao prvo, dobar seks nikako ne uključuje suzdržavanje, jer će vam obraćanje pažnje na svaki zvuk ili pokret samo uništiti raspoloženje - piše Women`s Health.

 

Kako da uvučete muškarca u vrtlog strasti onda kada nije raspoložen za seks, pročitajte OVDE.

 

Evo 5 razloga zašto je dobro da budete glasni tokom seksa!

 

1. Bolja komunikacija u krevetu

 

Nikako nije zanimljivo da u sred akcije stanete i počnete da objašnjavate partneru da je to što je sada učinio odlično, da vas uzbuđuje i slično. Pustite glas i daćete mu to do znanja! Po vašim glasnim uzdasima saznaće šta vam prija i bez prekidanja uzbudljivog odnosa.

 

2. Lakše se diše

 

Suzdržavanje od glasnog seksa utiče i na vaše disanje, pa se u nekom trenutku možete osećati kao da nemate vazduha. Sa druge strane, uzdisanje će vam pomoći da lakše dišete, što je veoma važno i za opuštanje, pa samim tim i veći užitak.

 

Koje 4 stvari svaki muškarac želi u krevetu, otkrijte OVDE - Treća garantuje odličan seks!

 

3. Brže do orgazma

 

Studijom je dokazano da su žene najglasnije neposredno pre i za vreme partnerovog orgazma, a ne tokom svog. Naučnici nisu sigurni zašto je to tako, ali pretpostavlja se da se radi o želji da udovolje partneru.

 

4. Dovedite ga do ludila

 

Ako ste glasni i ne suzdržavate se od "prljavih razgovora", lakše i brže ćete uzbuditi i svog partnera, što je i cilj, zar ne?

 

5. Otkriva fantazije

 

Kroz glasne uzdahe i prljave razgovore lakše je objasniti partneru seksualne želje, što dovodi do većeg užitka za oboje. Probajte već večeras!

 

A koja 4 problema u seksu pogađaju sve žene, pročitajte OVDE - Ni mlade devojke nisu pošteđene!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs