Probajte

4 razloga zašto je dobro da napravite prvi korak: Samopouzdanje je seksi!

Iako su u mnogim sferama ravnopravne sa muškarcima, žene se još uvek libe da im prve priđu ili daju znak da im se dopada
Ljubav i zavođenje
00:58h Autor:
4 razloga zašto je dobro da napravite prvi korak: Samopouzdanje je seksi!
Foto: Thinkstock

Živimo u 21. veku, nosimo i suknje i pantalone, naš izbor! Nosimo kondome u torbi i to je pohvalno, a ne nešto što uništava reputaciju! Biramo šta ćemo kuvati, gde i sa kim ćemo živeti, zašto bismo se onda libile da budemo ravnopravne sa muškarcima i kada je reč o upoznavanju?

Ovo je za mnoge žene još uvek problem - da li iz straha od odbijanja, napadnosti, sramote ili ko zna čega, svakako mnoge dame veruju da je muškarac taj koji treba da načini prvi korak - prenosi Elite Daily.

Zašto odbijamo ljude pre nego što im uopšte damo šansu da ih upoznamo, pročitajte OVDE.

To i nije loše - može biti nekako kavaljerski i romantično, ali evo 4 razloga zašto je dobro kada žena preuzme inicijativu i prva priđe muškarcu.

1. Pokazujete interesovanje

Umesto da ga pustite da mesecima razbija glavu da li vam se dopada, umesto tišine slobodno mu pošaljite poruku. Shvatiće da niste indiferentni, a ukoliko vam je baš stalo da on bude taj koji vuče konce, javite mu se, pa pustite da on uradi sve ostalo.

Koja tri pitanja treba da postavite sebi ako želite ozbiljnu vezu, pročitajte OVDE.

2. Samopouzdanje je seksi

Iniciranje bilo čega sa njim čini da muškarac shvati da ste osoba koja je srećna u svojoj koži. Ujedno, hrabrost i samopouzdanje su najprivlačnije muškarcima, a oni koji takve žene odbiju su uglavnom muškarci koji vole nezrele devojke i ubeđeni su da je to nešto najbolje što mogu da imaju, a takav vam i ne treba. Ako ste se odvažili da mu priđete, a on vas je odbio, nemojte se kajati - bar niste gubili vreme mesecima misleći o njemu.

3. Podstičete njegovu hrabrost

Davanjem znaka da vam se dopada podstičete i njegovo samopouzdanje i hrabrost da pravi planove sa vama i da vam ih ponudi.

8 načina da podignete nivo samopouzdanja otkrijte OVDE - Kada vam je najpotrebnije!

4. Nesigurnim muškarcima je to potrebno

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs