Začinite seksualni život

Za hrabre avanturiste: 4 uslova za seks na javnom mestu!

Ukoliko se odvažite da probate seks na javnom mestu, postoji nekoliko stvari o kojima morate dobro da razmislite
Škola sexa
00:06h Autor:
Za hrabre avanturiste: 4 uslova za seks na javnom mestu!
Foto: Shutterstock

Uprkos tome što je seks na javnom mestu vrlo česta maštarija, ne samo muškaraca nego i kod žena, malo je onih koji su bez oklevanja odlučili ovu fantaziju i da ostvare.

Seks na javnom mestu, poput seksa u bioskopu, garerobi u prodavnici, wc-u omiljenog kafića ili javnom parku, nosi neke opasnosti od čega je opasnost da budete uhvaćeni na delu najčešća kočnica koja vas sprečava da ovu fantaziju sprovedete u delo. Međutim, kod nekih je upravo ta opasnost od otkrivanja ono što ih najviše i privlači.

Druga stvar zbog čega se ljudi na kraju odluče za ostvarenje maštarije jeste osvežavanje seksualnog života.

Ukoliko ste među onima koji su na kraju odlučili da ostvare ovu želju ili ste već to učnili, ali svejedno želite da nastavite, pročitajte ovih par korisnih uputstava.

1. Idealno mesto

Pre nego što se odlučite za akciju na javnom mestu, procenite rizike jer je seks na javnom mestu ipak zabranjen. Na primer, dobro razmislite i pre nego što se odlučite za seks u kancelariji, jer, ako vas uhvate, mogao biti i kraj vaše karijere na tom radnom mestu.

Ako ste ipak odlučili da nastavite dalje, izaberite za početak mesto u kojm je šansa da budete uhvaćeni najmanja. Najčešća javna mesta na kojima parovi praktikuju seks su: parkovi, WC-i, garderobe, bioskopi, kancelarije i WC-i u avionima.

OVDE pročitajte koji su to najvreliji senzori za maksimalno uzbuđenje!

2. Spontanost

Kada je seks na javnom mestu u pitanju najbolje je ako se u akciju upustite kada ste i vi i partner vrlo uzbuđeni. Šaputanjem zavodljivih reči u uvo vaše druge polovine ili nežnim dodirivanjem intimnih delova ispod

3. Idealan položaj

Na javanom mestu ćete teško imati luksuz udobnog prostora i dovoljno vremena, stoga je broj poza očekivano manji nego kod akcije u krevetu. Najčešće poza kod seksa na javnom mestu je kaubojka, u kojoj muškarac legne, a devojka sedne na njega.

U zatvorenim prostorima, poput WC-a ili garderoba, najpogodniji su i položaji stojeći i otpozadi, dok misionarski položaj možete praktikovati samo na malo prostranijim mestima poput parkova.

stola, vaš seks na brzaka na zabranjenom mestu će biti još uzbudljiviji i strastveniji.

OVDE saznajte koje su to 4 poze koje i muškarcima i ženama pružaju maksimalni užitak!

4. Nije sve u penetraciji

Seks na javnom mestu ne mora uvek uključivati penetraciju, već može biti i svojevrsno zagrevanje za akciju na udobnijem mestu. Na javnom mestu možete upražnjavati oralni seks, što će vas dovoljno uzbuditi za preseljenje na drugo mesto i nastavak vatrene akcije unutar vaša četiri sigurna zida. Ovo se posebno preporučuje za početnike koji ne žele previše da rizikuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs