Frajeri, obratite pažnju

Žele da budu dobri u krevetu, a ispadne suprotno: Najčešće muške greške u seksu!

Naravno da neke žene vole grublji seks, ali ženama je seks nešto posebno i vole kad ih tako tretiraju. Zaboravite akrobatske poze koje ste videli u pornićima i koje su preterano teške. Počnite od nekih realnijih i lakših
Škola sexa
00:18h Autor:
Žele da budu dobri u krevetu, a ispadne suprotno: Najčešće muške greške u seksu!
Foto: Shutterstcok

I muškarci i žene se trude da im seks bude još bolji, a pritom zaboravljaju da nije samo stvar u tome da se promeni poza. Ovaj put donosimo najčešće muške greške kojima su skloni kad je reč o pozama u seksu i nekoliko korisnih saveta.

Isprobavanje poza u kojima je partnerki neudobno

Zaboravite akrobatske poze koje ste videli u pornićima i koje su preterano teške. Počnite od nekih realnijih i lakših poza. Pritom je važno da se partnerka oseća prijatno fizički i psihički. Čemu forsirati nešto ako ona ne uživa u tome. Smisao seksa je obostrani užitak. Poze prilikom kojih dolazi do dublje penetracije nekim ženama ne odgovaraju.

Zašto nije zabavno biti muška zvezda saznajte OVDE.

Ispravno ponašanje tokom seksa

Ako mislite da je ispravno ponašanje tokom seksa takvo da je muškarac gore, a žena dole, jeste li ikad pitali partnerku šta ona želi? Naravno da mnogo žena voli na sebi da oseti težinu partnera kad je ona dole. Imaju svoje razloge, ali to ne znači da ponekad one ne bi htele da budu gore.

Ko se tu zapravo zabavlja

Nemojte samo da ležite dole dok je ona na vama i sve vreme se zabavlja. Ako je ona na vama, to ne znači da vi uopšte ne morate da se mrdate. Možete da pomerate kukove i da pratite njene pokrete. Podignite kolena, tako ćete da promenite ugao pod kojim vaš penis ulazi u vaginu. Rukama možete da dirate njene grudi ili da stimulišete klitoris. Muškarci ne vole kad partnerka nepomično leži ispod njih, zašto onda mislite da je u redu da vi nepomično ležite ispod nje?!

Koje još greške ne pravi dobar ljubavnik saznajte OVDE.

Želite da pokažete kako možete da budete dominantan muškarac

Naravno da neke žene vole grublji seks, ali ženama je seks nešto posebno i vole kad ih tako tretiraju. Nema potrebe za agresivnim, brzim pokretima prilikom penetracije, osim ako vas ona ne podstiče na to. Ako želite da pokažete kako možete da budete dominantan muškarac, učinite to na prihvatljiv način, a ne da je po krevetu "bacate" poput krpene lutke. Nepotrebno je istaći da ovo važi za sve poze u seksu.

Stalno jedno te isto

Ne morate da isprobate sve avanturističke poze iz Kama Sutre, ali ponekad neka promena i te kako može da začini seksualni život. Čak i ako ekstremno uživate u pozi kad ste vi gore, a ona dole, ne znači da nećete uživati i u nekim drugim pozama.

OVDE pročitajte 12 ispovesti žena o najboljem seksu ikada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs