Znakovi da je odličan ljubavnik

Partner kojeg ne smete da ispustite: Uvek se brine da prvi doživite orgazam!

Kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantičnog filma kojeg volite, samo što je realno i dešava se upravo vama
Škola sexa
14:28h Autor:
Partner kojeg ne smete da ispustite: Uvek se brine da prvi doživite orgazam!
Foto: Thinkstock

Ako pored sebe imate muškarca koji u seksu redovno radi sledeće stvari, ne puštate ga olako iz kreveta, jer ste se poprilično usrećile. Ovo su znakovi da je vaš frajer najbolji kojeg ste ikada imale, bez preterivanja:

1. Uvek se brine da prvi doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantičnog filma kojeg volite, samo što je realno i dešava se upravo vama.

2. Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam ga uvek "vrati". Da stvar bude još bolja, on se čak češće "spušta dole" nego vi, pa vam tako vraća za sve one partnere koji to za vas nisu radili jer su bili najgori.

OVDE pročitajte 15 ispovesti žena o najboljem seksu ikada.

3. On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Sem toga, on tačno zna koje su, čak i bez da ih je guglao i svestan je da su te erogene zone podjednako važne kao vagina, ako ne i važnije.

4. S njim možete da isprobate nove stvari, jer se ne boji novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da možete da mu kažete svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osećate smešno.

5. Obasipa vas komplimentima bez obzira na doba dana, meseca ili godine je, bez obzira da li ste smršale ili ste se ugojile. Kraj njega se osećate poput kraljice.

Koja je formula za vernost saznajte OVDE.

6. Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Nijedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

7. Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs