Zanimljivo

Mali vodič za seks na otvorenom: Pojačajte uzbuđenje!

U šumskom parku, u vodi ili na plaži, ili pak na parkingu - za seks na otvorenom postoji mnogo mesta, ali i stvari na koje treba da obratite pažnju pre nego što se u potpunosti prepustite strasti
Škola sexa
06:14h Autor:
Mali vodič za seks na otvorenom: Pojačajte uzbuđenje!
Foto: Shutterstock

Nema osobe koja je probala seks u prirodi, a da to nije želela da ponovi, prenosi Cosmopolitan.rs.

Romantično skretanje sa pitome šumske stazice prva je asocijacija na tu vrstu akcije. U većim gradovima, međutim, vrhunac uspaljene noći svoj nastavak obično ima u nekom parku ili na parkingu, dok fanovi morskog egzibicionizma svoje strasti gase u vodi ili na pesku odmah pored.

Šumski park

Staze beogradskog Košutnjaka, na primer, posle ponoći pune su parova koji u potrazi za zadovoljstvom često ne biraju ni mesto, ni vreme, ni klupu. Jedino opšte pravilo je da bude mrak. I da imate vlažne maramice i dovoljno veliku prostirku. Mada ni to nije obavezno. Ako vas strast navede u to ili slično okruženje, obratite pažnju na činjenicu da je seks na javnom mestu zakonom zabranjen. Ukoliko primetite neko zadihano službeno lice kako sa lampom trčkara okolo, budite sigurni da ne džogira po naredbi komandira.

Koja seks poza najviše zbližava partnere saznajte OVDE.

Pazite se komaraca i voajera, koji se tokom nekih noći utrkuju ko će biti brojniji. Ako čujete šuškanje, hrabro bacite grudvu zemlje ili kamen u tom pravcu i time stavite do znanja posmatraču da je primećen. Nije loše i da mu vaš "Tarzan" kao pravi gospodar džungle izbrusi sve po spisku. To će biti dovoljno, jer su voajeri uglavnom tužni i bezopasni jadničci, izgubljeni negde između prepunih duševnih institucija i garsonjere koju u četrdesetoj još dele sa roditeljima. Kada se oslobodite radoznalih napasnika, možete da počnete sa uživanjem. U zvucima prirode, mirisu borova i Tarzanovom zagrljaju. Njegovo "Opusti se, ljubavi" stvarno znači da se opustite.

U vodi ili na plaži

U vodi se osećate lagano i pokretno, zar ne? (Da ne pominjemo mršavije i poželjnije.) Seks u vodi pruža nesvakidašnju stimulaciju dodira, uz pokrete, pomešane sa malim talasima koje prave dva spojena tela. Iako postoje osobe koje će se dohvatiti u plićaku usred bela dana, tako da jedino maloj deci neće biti jasno šta u stvari rade, preporučujemo ipak neki skriveni deo bez radoznalih pogleda. U suton. Što dalje, to bolje. U suprotnom, može da vas prepadne neki ustrojeni matorac koji je zbog hipnoze marksizma zaobišao faze seksualne revolucije. Tu vam onda nema spasa od predavanja.

OVDE saznajte sve što treba da znate o seksu na plaži.

Dobra stvar kod vode je što je odmah pored plaže. A o plaži smo svi još u pubertetu, što zbog filmske industrije, što zbog prisluškivanja razgovora starije sestre, maštali kao o idealnom mestu za vođenje ljubavi. Ako spojite vodu+plažu, na sledećem kafenisanju sa drugaricama pet sati ćete prepričavati svoju avanturu. Osim ukoliko na vas ne naleti unuk pomenutog marksističkog misionara koji će vam pokloniti lični seks video klip na Jutjubu.

Parking

Svi smo čuli (i videli) za eksplicitnu scenu seksa kod "Beogradske arene". Jedina mana u planu tog para je što su zaboravili da su kamere postavljene na glavnim raskrsnicama i javnim parkinzima. Stoga, trk na net, gde se možete informisati o svim "zabranjenim" lokacijama. Ali, budite iskreni, nema zabavnijeg načina da zaradite prekršajnu prijavu. Parking je odličan okidač za erotski prasak. Postoje, ipak, razlike kada je njihov izbor u pitanju.

Ako se odlučite za one u dvorištu zgrada, znajte da se zvuk odbija o zidove i tako lako ulazi kroz otvorene prozore okolnih zgrada. Zbog toga može da se desi da prema vama poleti neko jaje. Minimum. Koje bacaju prevremeni penzosi u brutalkama iz kojih neukrotivo izviruju dlakave grudi, a koje ste prekinuli u drndanju o politici i ispijanju domaće rakije. Iskompleksiranih seksofobičara ima na sve strane, to je odavno jasno.

Zato je najbolje da se opredelite za neki veći parking, po mogućstvu u manje naseljenom delu grada. Tu ćete imati šansu da se izigrate do mile volje. Malo na zadnjem sedištu, malo na haubi, malo sa strane… Ako na vas naleti slučajni prolaznik, uvek možete da se pravite da se samo mazite. Mada, ima nečeg što podiže adrenalin kada da vas neko uhvati "na delu".

Koje su najbolje poze za seks u automobilu saznajte OVDE.

Cena opasnosti i faktor uzbuđenja najčešćih lokacija

1. U dvorištuAko ste blago uplašeni, blizina kuće odlična je varijanta da se ohrabrite za veće izazove. Ocena opasnosti: 2/5. Sve je u redu dok vas od pogleda čuva ograda. Faktor uzbuđenja: 3/5. Napolju ste. To je sve.

2. U šumskom parkuOvde noć ima presudnu ulogu. Samo pratite utabane staze, koje vode do skrivene klupe ili mesta za prostirku. Ocena opasnosti: 3/5. Izostavite garderobu jarkih boja i obavezno ponesite autan.Faktor uzbuđenja: 4/5. Ovo je pravi seks napolju.

3. Na plaži

Nađite osamljeno mesto iza neke stene i budite sigurni da ste poneli veliki peškir. Pesak je svuda oko vas! Ocena opasnosti: 5/5. Ako ovo radite u inostranstvu, proverite lokalne zakone, neke zemlje su strože od Srbije. Faktor uzbuđenja: 4/5. Evo zašto je koktel Sex on the beach tako popularan.

4. U vodiAko mislite da je plaža previše riskantna varijanta, podvodne igrice su onda dobra zamena. Ocena opasnosti: 2/5. Samo obratite pažnju na kupače koji baš sad tu kao nešto rone. Faktor uzbuđenja: 4/5. Moći ćete da vidite sve, a niko neće znati šta tačno radite.

5. Na parkinguOvo je klasičan primer seksa napolju, naročito posle ludo provedene noći. Nije baš komforno, ali super za one koji vole avanturu. Ocena opasnosti: 4/5. Smestite se negde pri kraju parkinga, gde što manje ljudi prolazi. Faktor uzbuđenja: 5/5. Pravi egzibicionizam, kad znate da vas možda "Veliki brat" posmatra.

A OVDE saznajte kako da prilagodite seks poze veličini penisa, od najmanjeg do najvećeg.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs