Superosetljiva područja

4 eksplozivne tačke užitka na telu muškarca: Ključne erogene zone

Ne moramo posebno da ističemo gde se nalaze glavne erogene zone muškarca, ali zaista dobre ljubavnice znaju da je za fantastičan seks potrebno uključiti i neke druge, manje očigledne tačke
Škola sexa
11:10h Autor:
4 eksplozivne tačke užitka na telu muškarca: Ključne erogene zone
Foto: Shutterstock

Ljudsko telo je nepregledno prostranstvo nervnih završetaka i potencijalno eksplozivnih tačaka užitka, pa vas podstičemo da istražujete centimetar po centimetar, naizmenično njegovo, pa vaše, u potrazi za uživanjem.

Naravno, ne moramo posebno da ističemo gde se nalaze glavne erogene zone muškarca, ali zaista dobre ljubavnice znaju da je za fantastičan seks potrebno uključiti i neke druge, manje očigledne tačke.

OVDE saznajte koje su najčešće ženske laži u vezi sa seksom.

C-tačkaReč je o luku njegovog uha (u obliku slova C, pa otuda naziv), a to je superosetljivo područje. Polako prstom (ili jezikom) prelazite preko tog luka i svideće vam se reakcija.

OVDE saznajte koje 4 poze u seksu od muškarca prave profesionalca.

V-tačkaTo je područje na sredini spoljne strane vrata. Dodirujući tu erogenu zonu opustićete celu njegovu kičmu, a duž njegovih leđa poslaćete vrlo prijatne talase.

K-tačka

Koža spoljne strane kolena puna je nervnih završetaka. Dok sedite jedno uz drugo, nežno ga dodirujte po toj zoni. Jednako će uživati i ako mu nežno češkate to područje.

OVDE saznajete koje su erogene zone svakog horoskopskog znaka.

G-tačkaDa, da i oni je imaju, ali u ovom slučaju mislimo na gležnjeve. Koji vape za malo ljubavi. Kad mu sledeći put masirate stopala, kružnim pokretima mu istrljajte svaki gležanj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs