Probajte

Ponašanje u krevetu sve govori: 4 cake da otkrijete da li želi vezu sa vama ili samo seks!

Ako ima osećanja prema vama, pre seksualnog odnosa pobrinuće se da vas kroz predigru dovede do pravog raspoloženja, a neće izostati ni dugi, nežni poljupci
Škola sexa
19:08h Autor:
Ponašanje u krevetu sve govori: 4 cake da otkrijete da li želi vezu sa vama ili samo seks!
Foto: Thinkstock

Da li ste se nakada zapitali da li je vašem partneru stalo do emotivne veze sa vama ili mu zapravo prijate samo kao seksualna partnerka.

Srećom, postoji nekoliko trikova da otkrijete i to na najuzbudljiviji način - tokom seksa!

OVDE otkrijte kako da pročitate iz njegovog pogleda da li želi samo seks ili ozbiljnu vezu!

1. Poljupci

Ako vaš muškarac voli da vas ljubi za vreme seksa dugo i često, to je znak da je zainteresovan za nešto više od čiste fizičke privlačnosti. Poljupci su znak nežnosti i osećanja koje gaji ka vama.

2. Predigra

Muškarac koji je zaljubljen u svoju partnerku ne želi odmah u akciju, već mu je i predigra jako važna. Muškarac kome je stalo do vas potrudiće se da vas prvo dovede u pravo raspoloženje, pa tek onda do orgazma!

3. Otvorenost

Ukoliko on želi da isproba nove stvari sa vama, budite sigurne da mu je stalo i da mu niste samo prolazna avantura. Muškarci se teško otvaraju, pa ako je stekao dovoljno poverenja da vam prizna najdublje seksualne fantazije, budite sigurni da je u pitanju nešto više od intimnog odnosa.

5 saveta porno glumice za savršen seks pročitajte OVDE - razbuktajte strasti!

4. Smeh i hrabrost

Ako je vaša jača polovina opuštena i smeje se dok je sa vama u krevetu, to je znači da voli da provodi vreme sa vama i na drugačiji način, da ima hrabrosti da se nasmeje svojim greškama u seksu i nije mu neprijatno pred vama, baš zato što oseća da ste ona prava koja će čuvati njegovu tajnu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs