Kritično

Muževi zapostavljaju njihove potrebe: Broj žena koje traže seks preko interneta sve veći!

Iako su žene vrlo atraktivne, prinuđene su da traže seks van kuće, a koliko im je seksualni apetit jak pokazuje i to što većina nema nikakve kriterijume
Ljubav
08:26h Autor:
Muževi zapostavljaju njihove potrebe: Broj žena koje traže seks preko interneta sve veći!
Foto: Shutterstock

Vlasnici portala za upoznavanje ovih dana šokirani su onim što je i te kako primećeno - broj domaćica koje traže seks bez obaveza preko interneta dostigao je kritičnu tačku!

"Ljudi misle da ovi sajtovi služe samo usamljenim muškarcima, ali zapravo je veliki broj korisnika ženskog pola" - kaže Tom Buker, vlasnik jednog od portala.

8 saveta da osvežite svoj seksualni život pročitajte OVDE - Vreli seks u hladnim noćima!

On je dodao i da im je ranije pristizalo oko 7.000 golišavih fotografija dnevno, ali sada su im kancelarije pune takvog materijala - prenosi Daily Mash.

"One su veoma atraktivne i mogle bi da budu i glumice u sapunicama. Fotografije koje šalju najčešće dosta otkrivaju, podstaknute njihovim divljim, nezadovoljenim seksualnim apetitima" - kaže Buker i dodaje da je siguran da se to dešava zato što muževi zapostavljaju ove žene i njihove potrebe.

On je opisao i jedan slučaj domaćice koja veoma dobro izgleda, u želji da istakne koliko joj je potreban muškarac i koliko suprug na nju ne obraća pažnju, da je usled toga izgubila svaki kriterijum:

Kako nova tehnologija uništava brakove i veze, pročitajte OVDE.

"Želim seks sada, sa bilo kojim muškarcem koji živi u mom gradu, nije važno ni koliko ima godina, kilograma ili ne vodi računa o higijeni" - napisala je domaćica Ema Bredford. Inače, njena interesovanja vezana su za svetsku kinematografiju, kuvanje i mačevanje, što samo ukazuje da ona ima osnovne potrebe koje suprug ne ispunjava, a ne da ima bilo kakav poremećaj ili slično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs